Svar på spørsmålsrunde #19

Hvor lenge har du slitt med depresjoner og hvordan takler du de?
- Jeg har ikke telling på hvor mange år, men det er noe jeg har hatt i mange år. Og de verste periodene har nok vært de siste årene. Jeg takler de med å møte depresjonen og stå i den. Tørre å være åpen og snakke om de, samtidig som jeg lytter til kroppen min og tar avstand fra de rundt meg når det stormer som verst. Jeg trives best alene når jeg har de verste periodene, for da har jeg virkelig mer enn nok med meg selv og barna.


Har du noen gang gjort noe du angrer på?
- Oi, det er nok mye jeg angrer på at jeg har gjort, men samtidig så ser jeg på det som erfaringer. Jeg har vel vært mest sint på meg selv for at jeg har godtatt å bli behandlet så dårlig i forhold, noe som har gjort at jeg har veldig vanskeligheter med å få tillit til menn igjen.


Hvor ofte drikker du og er du glad i å feste?
- Jeg drikker veldig sjeldent, og jeg er ikke så glad i å feste. Det kan være koselig innimellom, men jeg har helt andre verdier enn festing i livet mitt.


Hvor kjøper du klærne dine?
- Jeg har aldri vært opptatt av merke osv, og jeg kjøper det jeg synes er fint. Det meste av det jeg kjøper for tiden er faktisk fra HM.


Tror du på at alle kan forandre seg?

- Nei, nei og atter nei! Jeg tror det er mange som ALDRI kommer til å forandre seg!


Har du noen gang hatt skikkelig kjærlighetssorg, og hvor lenge varte sorgen etter x`en din?
- Hm, jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg hadde skikkelig kjærlighetssorg. Sorgen har nok heller vært måten jeg har blitt behandlet på som har gjort at jeg har vært lei meg for det, men ikke i grunn noe sorg over "tapet" hvis jeg kan si det sånn. Jeg hadde ingen kjærlighetssorg over min siste x`kjæreste.

Er det slitsomt å være et følelsesmenneske når du er i et forhold?
- Det kommer helt an på hvordan personen jeg er sammen med er. Det beste er jo når begge er følelsesmennesker og vi begge er flinke til å snakke om følelser. Men ja, det kan være slitsomt til tider å være et følelsesmenneske, men heller det en å være kald og egoistisk mener jeg. Jeg elsker forresten hvis min kjæreste er et følelsesmenneske, jeg føler en større trygghet da.


Når tenker du å begynne med Youtube?

- Hm, det vet jeg ikke helt enda. Men jeg tenkte ca rundt høsten eller juletider. Jeg skal infomere om det etter hvert, men dere må gjerne komme med forslag til hva dere vil se!


Hvor ofte farger du håret ditt?

- Ca en gang i måneden vil jeg tro, men da kun ettervekst.


Tenker du å alltid bruke extensions?

- Nei, jeg kommer til å slutte den dagen jeg har en grei lengde på mitt eget hår. Så kanskje til neste sommer er jeg helt ferdig med extensions for godt?! Oh, jeg gleder meg virkelig til den dagen!


Hva tenker du om å bli 30?

- Kan vi snakke om noe hyggelig?! Haha, jeg skal heller skrive et eget innlegg om akkurat dette!
Jeg kommer faktisk til å ligge å gråte og være skikkelig deprimert denne dagen, og det er faen ikke kødd engang.. hahaha!!

Liker

Kommentarer