Søndag, ryddedag og planlegging av den kommende uken!

God søndag, kjære lesere!
- Hva har dere gjort i helgen?

Nouw har vært skikkelig ustabil i helgen, så vi som blogger på nouw har hatt skikkelig problemer med å få logget oss inn og lastet opp bilder og innlegg generelt. Jeg fikk heldigvis til å laste opp noen innlegg, så det ble ikke helt stille fra meg i helgen.

Uansett, denne helgen har vi slappet av maks, og jeg tror ungene trengte en skikkelig avslapningshelg, for de var skikkelig slitne etter denne uken på skolen og barnehagen. I dag drar tupsi til pappaen sin og blir borte i en uke, så nå blir det bare meg og Nickolay. Fint og få litt alenetid med bare han og meg også. Jeg skal i alle fall bruke denne søndagen på å rydde og vaske leiligheten skikkelig. Det trengs for å si det sånn. Det er som regel når minstejenta drar at jeg orker å bruke tid og energi på å rydde og vaske leiligheten, for når begge barna er hjemme blir det kaos og søl dagen etterpå uansett, og da har jeg bare lyst til å gråte. Haha, noen flere som kjenner seg igjen eller? Vel, det er vel slik småbarnslivet er!

Nå holder jeg på å planlegge neste uke, og jeg har bestemt meg for at jeg skal ta det veldig rolig denne uka. Nettopp fordi kroppen min har gitt meg signaler på at den er veldig sliten, og jeg trenger noen rolige dager fremover, slik at jeg ikke går på en smell igjen. Jeg er skikkelig dårlig til å lytte til kroppen min, og jeg har fått streng beskjed av legen min om at jeg må bli flinkere til det hvis jeg i det hele tatt skal greie å fungere i hverdagen. Så dette året skal jeg virkelig bli mye flinkere til å lytte til kroppen min og ta de signalene den gir meg. Til helgen er jeg faktisk barnefri, og tenker egentlig å bare ta ting som det kommer til helgen og ikke legge noen spesielle planer. Kjenner det egentlig gjør godt med en uke med mye mindre møter enn normalt, slik at jeg faktisk kan kjenne følelsen av å faktisk slappe av litt jeg også. Dagene går stort sett i ett, og jeg føler til tider at døgnet har alt for få timer til å rekke over alt!

- Hva er dine planer for den kommende uken?

Liker

Kommentarer