Redselen for å bli 30!

Er det en redsel jeg virkelig føler mye på, så er det redselen for å bli 30. De fleste tror meg ikke når jeg sier det, men det er faktisk helt sant. Jeg føler at livet mitt har stått på vent i så mange år nå, og at jeg ikke er kommet dit hvor jeg ønsket å komme da jeg ble 30. Heldigvis så trøster jeg meg med at jeg har fått to nydelige velskapte barn som jeg elsker over alt på jord!

Jeg mener det helt alvorlig når jeg sier at jeg gruer meg til å bli 30. Mange sier at jeg må feire bursdagen min skikkelig i år, men det kan jeg bare si, og det er at det skjer virkelig ikke. Vel, jeg håper jo at tankegangen min snur seg innen den tid, men akkurat nå synes jeg det er bare trist å tenke på at jeg lever mitt siste år i tjueårene. Hvor har det egentlig blitt av tiden?

Jeg skal virkelig nyte mitt siste år i tjueårene, og jeg tror at dette året kommer til å gi meg mye fint. Jeg har allerede opplevd masse fint, og har vel ikke hatt en eneste nedtur i starten av dette året, så jeg håper virkelig at det fortsetter slik. Jeg tror jeg har en veldig fin og spennende tid i vente som jeg gleder meg veldig til. Det er så godt å endelig føle at man er på et bra sted i livet sitt, og ikke minst innsett at jeg er bra nok akkurat som jeg er, og at jeg aldri noensinne igjen kommer til å forandre meg for å være bra nok for noen!

Liker

Kommentarer