Planlegging av barnerom til gutt og jente

Som jeg har nevnt tidligere så deler barna mine som er gutt (7) og jente (3) samme rom da vi har bare to soverom i leiligheten. Jeg har mange ganger tenkt tanken på å finne noe annet å leie med flere soverom, men jeg trives så alt for godt med å bo her som vi bor nå. Jeg har det største soverommet nå, men jeg har bestemt at i løpet av kort tid, helst før sommeren så skal jeg få byttet rom med de slik at de får det største soverommet. Nå har de køyeseng, så planen nå er å kjøpe de hver sin seng. For at rommet skal holdes mest mulig ryddig så blir det å ha minimalt med leker på rommet, slik at mesteparten av lekene settes på boden eller noe. Rommet til barna blir fort bombet, så nå trenger de rett og slett å ha mindre leker, eventuelt at jeg bytter ut lekene de har ofte.
Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å ordne et fint barnerom til de hvor de kommer til å trives, og hvor de får hver sin del av rommet. Begge får eget klesskap og egne skuffer til leker. Det er lenge siden jeg har hatt et slikt prosjekt, så det skal bli fint å komme i gang, selv om det blir å koste endel penger da jeg må kjøpe inn nye senger, kommoder osv.
Jeg prøver å lete litt etter inspirasjon på google for å se om jeg får noen fine tips. Det eneste jeg vet er at jeg vil ha rommet deres lyst, moderne og enkelt. Noen bilder eller plakater over sengen deres og et fint nattlys hver.
Jeg gleder meg veldig til å komme i gang!

(bildet er hentet fra google)

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Blir spennende å se hvordan det blir! ☺️
nouw.com/theresebraathen
helenenordvik
helenenordvik,
Jeg håper at det blir slik som jeg ønsker 😊
nouw.com/helenenordvik
tonevinningland
tonevinningland,
Kjekt å få litt forandring og veldig snilt at du tenker på barna og plass til dem <3
nouw.com/tonevinningland