Krysser fingrene for en bedre dag i dag...

Hei dere, hvordan føles det å være tilbake til hverdagen igjen? Vel, det er vel sikkert mange som ikke er ferdig med ferien enda. Her er vi i alle fall godt i gang med hverdagen, møter, skole og barnehage igjen. Det føles veldig godt å være tilbake til rutiner igjen, men jeg kjenner samtidig at kroppen blir veldig fort sliten. Både jeg og barna har hatt veldig tidlige kvelder de siste dagene, nettopp fordi det tar på de første dagene til å venne seg til hverdagen igjen. Jeg regner med at dette går seg til. Det er uansett veldig godt med søvn når man har lange dager foran seg. Begge barna holder på å sovne når de kommer hjem fra skolen, barnehagen og Sfo, så det er tydelig at det er hardt for oss alle å komme tilbake til hverdagen selv om vi alle er glade for å komme inn i rutiner igjen.


Det er ingen tvil om at barna har hatt en fin sommerferie iallefall, og det føles veldig godt. Jeg skal gjøre alt for at dette siste halvåret skal bli kjempe fint for de også, og jeg tror jeg også kommer til å få noen fine måneder fremover.

Nå sitter jeg rett og slett å krysser fingrene og håper på at dette skal bli en god og innholdsrik dag. I går var en skikkelig dritt dag med masse tårer og snørr, haha! Jeg håper virkelig at denne dager gir meg glede og energi. Jeg skal hente barna litt tidligere i dag, slik at vi får laget oss en bedre middag og slappet av ordentlig sammen i dag. Ellers i dag så skal jeg bare få unna en del husarbeid, svare på mail og få skrevet ferdig noen innlegg som jeg holder på med. Kjenner forresten at jeg savner min bedre halvdel veldig akkurat nå, så jeg må bare prøve å komme i gang med husarbeidet slik at jeg får tankene mine over på andre ting.

Hva skal dere gjøre i dag?

Liker

Kommentarer