Jeg skal ikke se meg tilbake!

Jeg har de siste årene vært et veldig følelsesmenneske og er kanskje mer sårbar enn de fleste, noe som betyr at tar til meg alt det vonde jeg får høre om meg selv under en krangel eller generelt. Jeg har også vært en person som strengt tatt hele tiden får skyldfølelse, også selv om ting ikke er min skyld, noe som er veldig slitsomt og jeg blir så sint på meg selv når jeg får denne skyldfølelsen når jeg ikke egentlig burde ha det. Jeg er ikke den som greier å legge ting bak meg og jeg blir veldig fort såret, noe som gjør at jeg bruker ganske lang tid på å greie å legge ting bak meg. Jeg må rett og slett bearbeide vonde tanker og følelser, og det er ikke alltid like enkelt. Jeg har opplevd så mye dritt i min oppvekst, og jeg har fått hørt så mye stygt om meg selv, så når jeg får høre eller oppleve slike ting i voksen alder, går det veldig hardt inn på meg og det gjør fryktelig vondt. I enkelte tilfeller mister jeg faktisk kontrollen over mine ekte følelser, og det er nok det som ofte har skremt meg også. Opplevelser blir til vonde minner, og jeg tenker dessverre ofte på de vonde minnene og det vonde som har blitt sagt, og jeg har rett og slett ikke greid å bearbeide det.

Jeg har rett og slett følt det vanskelig å greie å legge de vonde opplevelsene bak meg, for de dukker opp i hodet mitt hele tiden, og jeg blir både sint og lei meg. Jeg prøver alltid så godt jeg kan å legge ting bak meg, men for meg er det ikke så enkelt dessverre. Dette får meg ofte til å føle meg som et dårlig menneske. Når jeg for eksempel får høre vonde ting om meg selv under en krangel eller noe, gjør også det til at jeg føler meg som et dårlig menneske og begynner å tvile på meg selv - og jeg mister bare mer og mer selvtillit. Jeg prøver hver eneste dag å bygge opp selvtilliten min, men når jeg blir minnet på alt som har blitt sagt og gjort til meg, så rives den ned igjen og jeg føler at jeg står i en ond sirkel som jeg ikke finner en vei ut fra. Dette gjør utrolig vondt, men jeg håper at jeg greier å bygge meg selv opp igjen, og at det er fine og positive tider i vente. For dette året har virkelig vært et sant mareritt, og jeg håper nå at jeg har våknet opp fra dette marerittet - og at det er nå den fine drømmen i livet starter! ❤

Nå har jeg også innsett og bestemt meg for at jeg skal greie å legge dette vonde året bak meg, og fokusere positivt på tiden fremover. Jeg skal greie å bearbeide de vonde tankene og følelsene, slik at jeg får en fin tid fremover. Jeg skal greie å begynne å kontrollere tankene mine, og jeg skal begynne å innse at jeg er et fint menneske selv om jeg som alle andre har mine dårlige dager og sider. Jeg skal også begynne å lære meg å bite i det sure eplet når det trengs, selv om det helt sikkert kommer til å bli kjempe vanskelig, men jeg har lært meg på mine snart 29 år at sannheten kommer uansett alltid for en dag!

Nå skal jeg fokusere positivt fremover - OG IKKE SE MEG TILBAKE!!!

Liker

Kommentarer