Jeg føler meg ikke "hel" uten barna..

Hei på dere!
Nå er vinterferien over, barna er tilbake og en ny uke er godt i gang. Som dere vet så var jeg uten barna i vinterferien. En hel uke var de borte fra meg og det føltes egentlig bare skikkelig rart og ensomt. Ja, det er godt de første dagene å bare kunne sove og tenke på meg selv, men jeg skal ærlig innrømme at savnet etter barna kom alt for fort. Jeg ble fort ensom, og jeg greide egentlig ikke å snakke med de uten at det gjorde vondt. Jeg føler meg ikke hel uten barna, og livet mitt er veldig rart når jeg er borte fra de over så lang tid. Ja, det er godt å være med venner og bare tenke på meg selv, men likevel greier jeg ikke å være så glad når jeg er borte fra de. Jeg var i lykkerus når jeg hentet barna, men samtidig var det veldig tøft den første dagen å omstille seg til fullt kjør igjen, haha! Men nå er de endelig hos meg igjen, og det er heldigvis lenge til de drar igjen, og vi skal kose oss masse de dagene de er hos meg!

I det siste har jeg begynt å tenkt mye på fremtiden og på det å finne min fremtidige kjæreste. Det er kjempeviktig for meg at min fremtidige kjæreste og barna mine går godt over ens, og at de blir glade i hverandre. Om barna ikke liker min fremtidige, er det faktisk ikke noe å satse på. Barna betyr alt for meg, og de skal bli like glad i min fremtidige som meg. Det er vanskeligere å finne seg kjæreste i voksen alder når man har store barn, for det er så mye som skal klaffe. Heldigvis trives jeg godt akkurat som jeg har det nå med bare meg og barna, men likevel holder jeg mulighetene oppe, for jeg håper jo at jeg finner drømmemannen en dag. Jeg skal etter hvert ta meg en prat med barna om hva de tenker om den dagen jeg får meg kjæreste og hvilke krav de har, og ikke minst om de er klar for at jeg får meg en kjæreste.

Det er så godt å kjenne på at livet virkelig begynner å gå i riktig retning for meg, for det er ingen hemmelighet at det har vært noen tøffe måneder med mye tanker, følelser og vanskelig perioder.. men nå går det bare en vei, og det er oppover og fremover!

Liker

Kommentarer