JEG ER 347 MÅNEDER!

Jeg blir virkelig like irritert og frustrert hver gang jeg ser mødre som skriver alderen til barna sine i måneder. Jeg blir virkelig forvirret over alle disse månedene og må begynne å regne meg frem til hvor gammel barnet faktisk er. Er det virkelig normalt å bruke måneder etter barnet ditt er fylt 1 år? Må man virkelig bruke måneder for hvert eneste år? Nei jeg blir rett og slett bare irritert og forvirret når folk skriver om barnet sitt som er 36 og 42 måneder. Jeg blir faktisk så irritert at jeg begynner å le fordi jeg synes det er så latterlig.
Det er som om det liksom høres så mye finere og ordentlig ut om man forteller barnas alder i måneder, men ærlig talt - Det høres bare latterlig! Men jeg tok meg faktisk det bryet å finne ut hvor mange måneder jeg er, og jeg er faktisk hele 347 måneder - er ikke det litt morsomt?! Lurer på om noen hadde tatt meg seriøst om jeg hadde sagt det på byen om noen spurte om alderen min. Jeg skal virkelig begynne å si alderen min i måneder, bare for å være irriterende og gjøre andre forvirret akkurat som jeg blir når jeg hører hvor gamle barnet deres er i måneder. Hahaha! 😂

- Hvor mange måneder er du? 
- Blir du forvirret når mødre skriver alder i måneder?

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Enig! Eg blir forvirret også og må regne ut da! hoderegning er ikke noe eg er flink i heller. Kan jo fint skrive at de er 2 år eller 2,5 år som er vanlig!!!!
nouw.com/tonevinningland
helenenordvik
helenenordvik,
Hahahaha, jaaa - er så enig!!!
nouw.com/helenenordvik