Ikke døm meg fordi..

Ikke døm meg fordi jeg er følsom - Jeg er et menneske med mye følelser, men er ikke det bra å være et ekte menneske som ikke er redd for å vise og snakke om sine følelser? Hadde jeg vært en bedre person hvis jeg hadde vært kald og ufølsom???

Ikke døm meg fordi jeg gråter - Jeg gråter når jeg er lei meg eller føler meg urettferdig behandlet. Jeg gråter fordi jeg viser følelser. Ikke gå fra meg, bli sur på meg eller se ned på meg fordi.

Ikke døm meg fordi jeg tenker mye - Jeg er en sjel som har opplevd mye i livet mitt og analyserer mye. Jeg tenker mye fordi jeg er bekymret og redd for å bli såret. Jeg ønsker ikke å la tankene styre meg, men noen ganger tar tankekjøret kontrollen. Vær så snill, ikke døm meg eller bli sint på meg. Vær heller en støttespiller og si at det vil gå bra.

Ikke døm meg på grunn av sminken - Sminken er min maske og største interesse. Sminken er på mange måter mitt skjold for p skjule det vonde.

Ikke døm meg fordi jeg er hjemmeværende - Det er ikke noe jeg ønsker å være. Jeg ønsker å være, men jeg har ikke helse til å være i arbeid. Jeg har en usynlig sykdom og plager fra fortiden, og jeg kjemper hver eneste dag.

Liker

Kommentarer

Jealise
Jealise,
❤️❤️
nouw.com/jealise
tonevinningland
tonevinningland,
💕💕💕💕💕
nouw.com/tonevinningland