Hvis hjernen var en minnebrikke: En vond tid å se tilbake på!

Er det flere enn meg som skulle ønske at hjernen var en minnebrikke, slik at man kunne gå inn å delete det man ikke ønsker å huske eller tenke på lengre? Jeg har virkelig disse tankene ofte, og jeg skulle ønske at jeg kunne delete mye av livet mitt, slik at ting kanskje hadde vært litt enklere.

Det er ingen hemmelighet at opplevelser gjør oss til det mennesket vi er. Det gjør at vi blir redd for ting, og ikke minst redd for å oppleve de samme tingene på nytt igjen. For min del har mine opplevelser både i oppvekst, skolegang og forhold påvirket meg veldig til den jeg er i dag. Selv om det gjør vondt å tenke på fortiden, ser jeg likevel på det vonde på som en læring og erfaring som jeg må ta med meg resten av livet.

Det gjør ganske vondt å tenke på at jeg har opplevd ganske mye på tretti år, men likevel er jeg glad for de erfaringene jeg har hatt, og jeg kan bruke mine erfaringer til å hjelpe andre, noe som også er målet mitt. Bare det å kunne hjelpe bare en med mine erfaringer føles at jeg lykkes!

Til tross for alt det vonde jeg har opplevd, så føler jeg at det er nå livet mitt begynner. Jeg greier endelig å se positivt på fremtiden og jeg har satt meg mål og forventninger til tiden fremover som jeg ønsker å oppnå. Jeg må legge det negative til side, og fokusere positivt fremover. Nå har det vært mye negativitet, og det jeg ikke kan gjøre noe med må jeg bare styre unna og heller være positiv til tiden fremover. Jeg har kjempet mye for ting, og det er ikke alltid at det har hjulpet, men nå har jeg bestemt meg for å slutte å kjempe for ting, men heller ta i mot det positive livet har å gi meg. Jeg gleder meg til tiden fremover med planlegging av både flytteplaner, foredrag og mer motivasjon med blogg som jeg har lyst til å drive med. Jeg setter sånn pris på de menneskene rundt meg som støtter meg og motiverer meg til det jeg virkelig har lyst til å oppnå! <3

Liker

Kommentarer