Hva vil jeg gjøre i september?

Planlegge bursdagen min. Tenk at i år skal jeg feire bursdagen min for første gang på 9 år. Det blir så spennende og morsomt! Jeg er fremdeles veldig usikker på hvilket tema jeg skal ha, og hvordan i det hele tatt jeg skal gjøre det. Enten skal jeg leie et lokale og ha alt der, ellers så skal jeg invitere med venner ut å spise for å så dra ut i Trondheim. Jeg er fremdeles veldig usikker, så jeg må bli enig med meg selv om hva jeg egentlig har lyst til. Men en ting er helt sikkert, og det er at det skal bli en ordentlig fest med mine nære og kjære <3

Planlegge og kjøpe julegaver. I år skal jeg starte tidlig med å planlegge og kjøpe julegaver, så allerede nå i september skal jeg begynne å handle inn julegaver, og jeg skal handle minst mulig gaver i desember, så jeg håper at jeg får ferdig de fleste julegavene nå og frem til november.

Ordentlig date med kjæresten. Det er skikkelig lenge siden jeg og kjæresten har hatt en ordentlig date, så jeg ønsker å få til en skikkelig helaften med kjæresten hvor mobiltelefonene blir lagt bort og vi bare kan fokusere på oss som kjærester. Savner virkelig slike kvelder med kjæresten! Det er så viktig å pleie kjærligheten og ikke ta hverandre for gitt, noe som fort skjer i et forhold dessverre.

I et forhold burde man bli mye flinkere til å invitere hverandre på date for å holde gnisten oppe!<3

Lekeland med barna. Det er skikkelig lenge siden vi har hatt en "barnas dag", så i løpet av denne måneden skal vi få til å dra på lekeland, badeland eller noe. Savner å ha en skikkelig familiedag, så det må vi få til i løpet av denne måneden.

Være sosial. Jeg skal bli mye flinkere til å møte vennene mine og finne på ting med de når barna er på skolen og i barnehagen. Det gir meg så mye glede de dagene jeg har energi til å være sosial, og det gjør godt generelt å være sosial.

Egenpleie. Denne måneden skal jeg ha skikkelig mye egenpleie og ta vare på meg selv. Jeg har virkelig vært dårlig med egenpleie dette året, så nå skal jeg begynne å prioritere meg selv bedre.

Positive tanker. Det har vært mye negative tanker den siste tiden, så nå skal jeg virkelig jobbe for å få de positive tankene tilbake. Det er så slitsomt når jeg har dårlige perioder og de negative tankene "tar meg", så nå skal jeg virkelig fokusere positivt fremover.


Bruke mye tid på bloggen og boken. Jeg skal jobbe skikkelig mye med bloggen og boken denne måneden. Jeg har skikkelig mye motivasjon, så jeg gleder meg til å legge mye arbeid i boken og bloggen i tiden fremover.


Vlogge. Jeg har lovet dere en vlogg, og det skal dere få i løpet av denne måneden!

Helene Nordvik

Liker

Kommentarer