Hva om alle kunne vise respekt og ta ansvar for Covid-19?!

Nå er vi inn i nok en ny runde med nye tiltak når det kommer til Covid-19. Smitten er blusset opp noe ekstremt, og nå er vi i gang igjen. Jeg kjenner at jeg blir forbannet på de som absolutt må feste og møtes i større folkemengder selv om tiltakene sier at man skal holde seg hjemme. Selvfølgelig er det noen som skal ødelegge for andre, og da tenker jeg på oss som faktisk tar ansvar og holder oss hjemme. Det er vi som må ta konsekvensene og straffes for at andre verken viser respekt eller ansvar for Covid-19.

Skolene og barnehagene her i Stjørdal er fremdeles åpne, men det er blitt strenge tiltak. Sønnen min kunne dra på skolen i dag, men på grunn av forkjølelse i hus, må minstejenta nok en gang holdes hjemme fra barnehagen. Hun hadde virkelig gledet seg til å starte i barnehagen, og det var tungt å meddele til henne at hun måtte holde seg hjemme i dag og kanskje i flere uker frem til tiltakene er over.

Det er virkelig en prøvelse for oss alle i denne pandemien, men selv om den ikke kommer til å være over med det første, så vil vi nok komme oss gjennom denne tiden. Ingen har opplevd noe lignende før, så å leve med Covid-19 er nok en stor utfordring for oss alle. Heldigvis har jeg ungene og kjæresten rundt meg, så jeg er veldig heldig sånn sett. Vi holder oss hjemme og unngår så godt det lar seg gjøre å holde oss unna andre mennesker.

Jeg er virkelig spent på hvor lenge Covid-19 vil vare, men vi må nok bare ta tiden til hjelp og følge alle tiltakene. Kjenner både på humør og kropp at jeg begynner å bli sliten av hele opplegget!

- Hvordan takler dere Covid-19?

♥ HN.

Liker

Kommentarer