Har jeg troen på kjærligheten?

Ja, jeg har virkelig vært uheldig når det kommer til kjærlighet og forhold i livet mitt. Jeg er vel en av de som aldri ordentlig har lyktes innen kjærligheten, og det føles selvfølgelig vondt på mange måter. Jeg har vært uheldig med valget av menn, og har endt opp med å finne de som verken er bra for meg eller har de samme verdiene i livet sitt som meg. Dessverre er det sånn at " kjærlighet gjør blind ", og det kan ta alt for lang tid før man ser det selv, og i flere tilfeller ser man det faktisk ikke selv før de rundt deg begynner å fortelle deg at dette er ikke normalt i et forhold. Vel, med tanke på alt jeg har vært igjennom så er det rart å si at jeg fremdeles har troen på kjærligheten, og jeg tror nok at den rette finnes der ute et sted og at jeg møter han når jeg minst venter det. Det eneste jeg har bestemt meg for er at jeg skal ikke stresse, og jeg skal eventuelt bruke lang tid på å bli kjent med denne personen. Jeg er jo kjent for å være en håpløs romantiker, så jeg har jo alltid troen på kjærligheten, nettopp fordi det er det fineste og vakreste som finnes i hele verden om man bare finner den personen som liker deg akkurat som du er og som har de samme verdiene i livet sitt som deg. Så ja, jeg tror absolutt på kjærligheten, men jeg skal være mer obs denne gangen og ta signaler mye fortere enn hva jeg har gjort tidligere, så jeg slipper å gå på nok en smell.

Det sies jo at bare rundt der du bor så skal det være 10 potensielle kjærester, men jeg vet nå ikke om akkurat det stemmer, men jeg tror nok at det finnes noen for alle mennesker der ute. Jeg kommer nok ikke til å være på noen "jakt" fremover, men heller være åpen for det hvis jeg føler at jeg møter den rette.
Jeg er jo et følelsesmenneske, og hvis jeg liker noen så gir jeg alt av meg selv, og ønsker jo at det skal være gjensidig også. Men jeg tenker at man merker fort om man finner den rette og om kjemien er der. Jeg er veldig spent på tiden fremover og hvordan året 2020 blir på kjærlighetsfronten!

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Flott innlegg 😊
nouw.com/jasmineee
helenenordvik
helenenordvik,
gae
gae,
Enig! når du minst venter det dukker han frem<3 du virker som en fantastisk jente så ikke gi opp
nouw.com/gae
helenenordvik
helenenordvik,
Tusen takk søta <3
nouw.com/helenenordvik