Hadde alt vært bedre om jeg hadde vært PERFEKT på alle mulige måter?!

Ofte ligger jeg om kveldene å tenker på om alt hadde vært bedre om jeg hadde vært perfekt på alle mulige måter. Er det flere som kjenner seg igjen i det?
Jeg prøver alltid å være den beste utgaven av meg selv, men jeg har mine gode og dårlige sider som alle andre. Jeg har mine utfordringer i hverdagen som alle andre. Innimellom skulle jeg ønske at jeg var feilfri, for jeg tenker ofte på mine dårlige sider og skulle ønske at jeg blant annet hadde en mye bedre helse og visste til en hver tid hva jeg skal si og gjøre. Jeg har vel mer eller mindre akseptert at jeg er som jeg er, og at andre selv skal få ta den avgjørelsen om hva de synes om meg. Det eneste jeg vet er at ingen, og da mener jeg INGEN er perfekte på noen som helst måte. Det er faktisk en ganske god følelse, er det ikke? Det samme tenker jeg om de som snakker mye om det å være normal, for hva er egentlig normal? Det jeg synes er så fint med oss mennesker er at vi alle er forskjellige og unike. Jeg liker faktisk tanken på at ingen andre i hele verden er som meg, og at akkurat det gjør meg unik. Deg også. Har du noen gang tenkt på akkurat det?

Jeg vet mine gode og dårlige sider. Jeg vet at jeg ikke er perfekt. Jeg vet at jeg til en hver tid har noe å jobbe med. Det eneste jeg forventer av andre er at de skal godta meg akkurat for den jeg er. Er det noe jeg aldri har vært, så er det dømmende. Jeg har aldri og kommer aldri til å dømme andre mennesker. Det å være dømmende vil bare gi deg mye vansker i livet, ikke sant? La mennesker få være akkurat som de er. Man skal aldri prøve å forandre noen, og den eneste man kan forandre er seg selv.

Liker

Kommentarer