Full fokus på trening og kosthold fremover..

Hei, kjære dere.
Her er det virkelig ikke så mye som skjer om dagen. Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt smågal av denne pandemien og at jeg ikke kan møte venner og familie som normalt. Jeg savner å ta med ungene på lekeland og jeg savner å kunne dra ut å spise, bowle eller dra på kino. Vel, jeg kommer til å bli veldig glad og takknemlig den dagen hverdagen blir som normalt igjen. Jeg savner det å kunne gjøre akkurat det jeg vil til en hver tid og være mer sosial og finne på ting.

Akkurat nå for tiden så er jeg veldig sliten og jeg kjenner at immunforsvaret mitt stemmer med de prøvene jeg tok sist da jeg fikk beskjed om at immunforsvaret mitt er blitt mye dårligere. Jeg prøver å ikke "klage" så mye på at jeg har lite energi til de rundt meg, men de ser nok at energien min ikke er på topp. Bare det å skulle ordne seg er et ork om dagen, og jeg føler meg egentlig som et takras, men jeg kjenner at nå bryr jeg meg egentlig fint lite om akkurat det. Fokuset mitt fremover nå i vinter blir trening og kosthold. Med tanke på at kroppen min ikke tåler kulde, så blir det ikke mange turer ute dessverre, og derfor er det veldig fint å kunne trene innendørs og slappe av når det trengs.

For meg er vinteren den vanskeligste tiden for meg med tanke på sykdommen og at jeg blir verre når det er vinter på grunn av kulden. Mye vondt i muskler og ledd, og jeg er utmattet for det meste av tiden. Heldigvis ser jeg motivasjon i det å trene, og treningen har begynt å gi meg glede og en god følelse i kroppen. Derfor blir det fokus på trening og kosthold i vinter frem til det blir varmere i været. Ikke det at jeg kommer til å slutte å trene i sommer, men når sommeren kommer kan jeg være mer ute og gjøre mer aktiviteter utendørs også, noe jeg gleder meg veldig til!

Jeg kommer til å bruke vinteren på å dele en del om trening og oppskrifter på smoothier osv med dere. Jeg kommer selvfølgelig til å blogge om andre ting også, men dette blir nok fokuset i vinter.

- Hvordan takler dere vinteren?

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det er ikke så lett å komme i gang med trening når energien ikke er på topp, men så lenge man kan trene inn hvor kroppen holder seg varm er det litt lettere. Lykke til, og det skal bli spennende å høre hvordan det går med både kosthold og treningen 😊

nouw.com/veralynn
helenenordvik
helenenordvik,