Et viktig møte om fremtiden min

I dag er dagen som jeg har ventet på i en god stund nå. En dag hvor jeg skal ha et viktig møte om fremtiden og livssituasjonen min. Jeg gruer meg skikkelig, nettopp fordi dette møtet er så viktig for meg og jeg ønsker at møtet skal gå smertefritt og best mulig. Jeg er sjeldent nervøs for møter, men dette møtet gjør meg rett og slett dårlig. Enten så kommer jeg til å bli veldig glad og lettet etter møtet, ellers så vil jeg kanskje gå i kjelleren en god stund. Jeg krysser fingrene og håper på det beste!

Hodet mitt er ganske kaos for tiden. Det er så mye tanker til en hver tid at jeg holder på å klikke innimellom. Fremtiden, helsen min, livssituasjonen min... ja alt bare er kaos i hodet mitt akkurat nå. Jeg håper at jeg får senket skuldrene mine en god del etter dette møtet slik at jeg får tømt og får svar på alle disse bekymringene og tankene som strømmer gjennom hodet til en hver tid. Dere vet vel selv hvordan det føles når hodet er fullt av tanker og man egentlig ikke får fred og hvile i hodet og kroppen. Det suger rett og slett!

Etter møtet skal jeg slappe av med sønnen min og planlegge bursdagen til Ariel som vi skal feire til helgen. Mye som må planlegges, kjøpes og bakes. Jeg skal selvfølgelig vise dere alt! Jeg må bare huske å ta bilder, haha!

- HVA SKAL DERE I DAG?

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Lykke til med møtet ditt 🥰

nouw.com/veralynn
helenenordvik
helenenordvik,