Ensom i forhold som usynlig syk

Noe av det vondeste som finnes er å føle seg ensom i et forhold, spesielt når man en "usynlig syk". Jeg har selv opplevd så mange ganger å være ensom i et forhold fordi jeg aldri følte jeg kunne snakke om hvordan jeg hadde det og hvilke utfordringer jeg hadde med sykdommen. Jeg ville ikke være til bry, og jeg følte uansett at ingen brydde seg, og heller ikke min kjæreste. Det gjør så vondt å føle seg ensom i et forhold, og jeg håper at jeg aldri kommer til å oppleve det igjen. Man må kunne prate om det som gjør vondt og det som er vanskelig i et forhold også. Man skal kunne føle at partneren bryr seg og er der for deg, og man skal ikke føle seg ensom. Man skal føle at noen kjemper med deg og er der for deg, men dessverre opplever vi fleste med en usynlig sykdom at vi ofte er ensomme selv om vi er i forhold.

Noe av det viktigste for meg i mitt neste forhold er åpen og ærlighet, og ikke minst at man viser at man bryr seg om hverandre, støtter og er der for hverandre. Man skal ikke kjenne på ensomheten i et forhold, for da lever man i et usunt forhold, og det vil absolutt ikke fungere på sikt.

Hvis du har en usynlig sykdom er det kjempe viktig å finne seg en partner som virkelig bryr seg, lytter og er der for deg. Du skal føle at partneren din er den største støttespilleren din, og en du kan lene deg på og spørre om råd i vanskelige situasjoner og perioder. Du skal ikke føle at du ikke kan prate med vedkommende, for da er ikke vedkommende den riktige partneren for deg. Ensomhet i forhold hører ikke hjemme noen steder, og jeg unner ingen å oppleve det å være ensom i forhold!

Liker

Kommentarer