En stor forskjell på selvtilliten

Er det noe jeg vet mye om så er det akkurat det å slite med dårlig selvtillit. Jeg hadde så dårlig selvtillit en periode at jeg ikke greide å vise meg uten sminke og gikk aldri ut av huset uten å ha sminket meg. Hvorfor? Jeg vet ikke, men sminken har alltid vært som en slags maske for meg for å skjule det som kanskje gjorde vondt inni meg. Kanskje det er noen som kjenner seg igjen?

Vel, jeg har kommet veldig langt siden den gang, og jeg har tenkt å vise dere noen forskjeller som har skjedd siden den gang.

Gå uten sminke - Som sagt tidligere så kunne jeg ikke en gang gå ut av huset uten at jeg hadde sminket meg. Nå kan jeg gå uten sminke overalt og jeg skammer meg ikke uten sminke. Jeg liker meg selv når jeg ser meg i speilet uten sminke og er stolt over at jeg er kommet hit hvor jeg er i dag. Jeg husker godt hvor ofte jeg fikk høre at jeg var penere uten sminke den gang, men jeg ble sint og trodde ikke noe på det. Egentlig burde jeg bli glad når andre påpekte det, men jeg greide ikke å se det selv den gang.

Se på meg selv som et godt menneske -
Jeg hadde ikke noe godt bilde av meg selv tidligere etter alt som har skjedd i livet mitt. Jeg så på meg selv som et "ingenting". Det gjorde så vondt, men på en rar måte aksepterte jeg å være " ingenting ". Nå har jeg endelig greid å se på meg selv som et godt menneske og det føles ufattelig deilig å komme dit.

Tro på meg selv og se at jeg er " bra nok " -
Jeg så aldri på meg selv som bra nok og tok til takke med absolutt alt. Nå innser jeg at jeg er bra nok akkurat som jeg er, og jeg tviler aldri på det.

Tørre å si akkurat det jeg mener -
Tidligere var jeg redd for å si mine meninger, men nå er jeg aldri redd for å si akkurat det jeg tenker og mener.

Gråte -
Jeg har ikke grått på gudene vet hvor mange år, men endelig er jeg kommet dit hvor jeg tør å gråte igjen. Det har vært en lang vei å gå, men jeg er stolt over at jeg er kommet dit hvor jeg er i dag og tør å vise følelser igjen.

Liker

Kommentarer