En naken blogg

Mange har spurt meg ofte hver dag om hvorfor jeg sier at blokken min er en "naken blogg", så dette tenkte jeg å skrive litt om nå.

Som de fleste av dere vet på begynte jeg å blogge for mange år siden da jeg ble syk. Bloggen var som en terapi for meg. Dette var mitt sted. Jeg var sjefen og jeg kunne skrive akkurat det jeg ville på bloggen. Jeg skrev mest for å bli hørt, nettopp fordi jeg følte ingen forsto meg. Bloggen var rett og slett der jeg følte meg hjemme.

Med tiden har jeg begynt å da inn annet i bloggen min også. Skrevet om meninger, opplevelse og mye om skjønnhet og hudpleie. Bloggen min har utviklet seg mye de siste årene. Nå står jeg fortsatt der at jeg mener jeg har en naken blogg, fordi jeg tør å snakke åpent om det virkelige livet. Jeg legger ikke skjul på noe og jeg står alltid for det jeg skriver om her på bloggen. Jeg snakke rett fra hjertet og jeg skriver mye om ting jeg ønsker å dele i et håp om at jeg kanskje kan hjelpe andre som er i samme situasjon. Jeg er ikke den som tror at det å vise at livet er rosenrødt gir deg respekt, for alle vet at livet ikke er rosenrød. Ingen har et liv som er det, og det er dette jeg er åpen og ærlig om i bloggen min. Jeg kommer aldri til å bli en typisk rosablogger, og jeg kommer heller andri til å prøve å være noen annen enn den jeg er. Så enten så liker du mg, eller så liker du meg ikke. Så enkelt er det faktisk. Jeg kommer alltid til å være meg, og jeg kommer alltid til å skrive om det virkelige livet uten filter! 😉❤️

Liker

Kommentarer