"Dønn ærlig"

Hei kjære lesere!

Som dere vet så har jeg begynt å skrive et foredrag. Et foredrag om livet med mobbing, depresjoner, angst, overgrep, utfrysing, livet som syk og det å føle seg annerledes. I første omgang blir det nok å dra rundt på skoler. Jeg er bare i startfasen av foredraget enda, men jeg både tror og håper at dette kommer til å bli veldig bra. Det er en god stund siden jeg bestemte meg for dette, men jeg har rett og slett syntes det har vært skummelt å tenke på å stå foran masse mennesker å snakke om disse opplevelsene. Nå er jeg kommet dit hvor jeg endelig begynner å kjenne meg klar og jeg er blitt såpass trygg på meg selv, og dette er det jeg ønsker å gjøre. Jeg ønsker å dele mine opplevelser i et håp om å kanskje hjelpe, støtte eller gi råd til andre som har eller er i samme situasjon som meg.

Det eneste jeg vet sikkert enda er at foredraget blir å hete " Dønn ærlig ". Æææh, jeg kjenner det kribler litt i magen, for dette har virkelig vært en stor drøm for meg hele livet, og jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang. Det kommer til å kreve mye av meg, men det kommer virkelig til å bli verdt det!

Jeg tror temaene i foredraget kommer til å treffe mange, og jeg vet med 100% sikkerhet at veldig mange kommer til å kjenne seg igjen i det jeg kommer til å prate om. I dette foredraget kommer jeg til å være dønn ærlig, men samtidig skal jeg prøve å få med litt humor slik at det ikke blir for dystert.

Jeg er klar for å gi 100% av meg selv i dette prosjektet, og jeg håper det er mange etter hvert som ønsker å høre på dette foredraget! <3

Liker

Kommentarer

tonjevem
tonjevem,

Så utrolig bra! Dette er temaer som er utrolig viktige å opplyse om, og få mange forskjellige synspunkt på. Jeg tror og håper at du fikser disse foredragene og at dine erfaringer kan hjelpe noen der ute med sine dagligdagse utfordringer. Helt ufattelig hvor flott, jeg blir glad av dette!

nouw.com/tonjevem