Dette skal jeg gjøre i mai

Nå er våren godt i gang og endelig begynner jeg å kjenne motivasjon til å starte på prosjekter som jeg har gledet meg lengre enn lenge til. Jeg har ikke alltid like god motivasjon når det er kaldt og trist ute, men nå begynner våren å titte frem, så da er det utrolig hvordan motivasjonen kommer frem!

Bygge utemøbler - Jeg har lenge snakket om dette å bygge meg utemøbler for å ha på verandaen, og nå skjer det. Jeg er godt i gang med planleggingen, og jeg gleder meg masse til å sette i gang!

Rydde og pynte inngangspartiet -
Dette er noe jeg har satt på vent lenge, nettopp fordi jeg ikke har orket noe av dette i vinter. Nå skal jeg få pyntet og ryddet skikkelig ved inngangspartiet, og jeg gleder meg til jeg kommer ordentlig i gang!

Rydde og ordne på verandaen -
Nå som det begynner å bli varmere i været skal jeg endelig komme i gang med prosjekt verandaen. Hjelpes min, det er kaos der ute å etter at jeg sorterte i boden, så det er mye som må gjøres og jeg gleder meg til å komme i gang slik at vi får begynt å bruke verandaen skikkelig når våren og varmen kommer!

Bytte rom med barna -
Et av de største prosjektene jeg har er å bytte rom med barna siden jeg har det største soverommet. Jeg gleder meg skikkelig til å begynne prosessen selv om det blir litt av en jobb, og det blir endel penger som går siden begge barna skal få seg nye senger og madrasser. Men dette er noe jeg har tenkt på og snakket om skikkelig lenge, så det skal bli fint å komme i gang med prosjektet. Gleder meg også til å få det soverommet som jeg alltid har ønsket meg!

- Hva er deres planer for mai?

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Fine planer. Jeg skal ha flere eksamener og levere bachelor 😊
nouw.com/jasmineee