Dette kan du gjøre for kjæresten din på VALENTINE!

Jeg kjenner at nå som det nærmer seg valentine, savner jeg skikkelig å ha en kjæreste jeg kan skjemme bort litt! Jeg er jo en veldig romantisk person og ønsker å gjøre fine ting for kjæresten min, så valentine er faktisk en av mine yndlingsdager i forhold. MEN, siden jeg ikke har kjæreste eller en date på denne dagen, så tenke jeg å komme med noen tips til hva DERE kan gjøre på valentinesdagen for kjæresten deres!

Frokost på sengen
- Hva er ikke mer koselig enn å servere kjæresten sin en deilig frokost på sengen? Lag favorittfrokosten hans, og start dagen med frokost og en skikkelig blow job, hahaha!

Kjøpe gave

- Åh, jeg elsker jo å kjøpe gaver til den jeg er sammen med, og jeg elsker generelt å kjøpe valentines gaver. Nettopp fordi jeg synes denne dagen er kjempehyggelig!

Date

- Planlegg en date for deg og kjæresten din. Det er så viktig å ta vare på forholdet, og denne dagen er helt perfekt for å finne på noe koselig sammen!

Lage middag sammen

- Noe av det koseligste jeg vet er å lage middag sammen med den jeg er sammen med. Det er så koselig å gjøre slike ting sammen.

Skriv fine ting på speilet og post it lapper

- Seriøst, jeg vet det er klisje, men jeg er som sagt veldig romantisk. Jeg tror kjæresten din også hadde blitt glad for at du gjorde det. Skriv fine ting på speilet så det er det første han ser om morgenen, og skriv ting på post it lapper som du fester rundt på ting i leiligheten og putt en i lommen hans. Kjempe koselig! Vær flink til å gjøre slike ting ellers i hverdagen også!

Liker

Kommentarer