Dette gjør meg glad

💜 Fine tekstmeldinger - Jeg har alltid elsket å sende fine tekstmeldinger til de jeg er glad i, og noen ganger om kvelden hender det at jeg sender lange fine meldinger til de jeg er glad i for å påminne de nettopp dette. Derfor elsker jeg selv også å få slike meldinger, for det varmer virkelig hjertet mitt og det gjør dagen min så fin!

Jeg fikk faktisk en video på snapchat av en av mine aller beste venninner her om dagen hvor hun sa at hun savnet meg. Tårene mine trillet og det gjorde så godt i hjertet mitt. Dessverre er det ikke alltid at tiden skrekker til og vi begge er mødre. Vi skal likevel bli flinkere til å møtes. For kjære Miriam, tro meg - jeg savner deg også jenta mi! 💜


💜 Når noen sier at de er glad i meg - Ingenting varmer vel mer enn når noen sier at de er glad i deg eller elsker deg?


💜 Kjærligheten fra barna mine -
Jeg er så stolt over barna mine og hvor kjærlige de er, akkurat som mammaen sin. Noe har jeg måttet gjort riktig når de er blitt så omtenksomme og kjærlige barn. Det fineste jeg vet er når barna mine kommer å forteller meg at de elsker meg, savner meg, er glad i meg og at jeg er fin. Ååå, de er bare så nydelige! 😀 ❤️💜 Kjæresten min -
Det å være lykkelig med kjæresten min gir meg en glede som ikke kan beskrives. Det er ikke noe annet jeg vil enn å være lykkelig med han! ❤️💜 Å se barna mine glad og lykkelige - Er ikke det den beste følelsen i hele verden, det å se barna sine glade og lykkelige? Det varmer i hele hjertet mitt når barna mine ler og leker sammen, og den takknemligheten de alltid viser for ting. Det gjør meg lykkelig å se barna mine lykkelig!


💜 Vennene og familien min - Jeg er så takknemlig for de vennene og den familien jeg har. Den kjærligheten jeg har for de kan ikke beskrives, for de betyr så enormt mye for meg hver og en av de!💜 Campingen - Campingen er blitt vårt nye fristed hvor vi kan være oss selv og slappe av. Den plassen har begynt å bety så enormt mye for meg!💜 God mat, film, serie og tv spill - Dette kommer alltid til å være den perfekte kvelden hvor jeg og kjæresten skal slappe av sammen. Disse kveldene betyr faktisk mye for meg, og de gir så mye glede.💜 Bloggen - Bloggen har blitt en stor glede og en stor del av livet mitt. Jeg trodde faktisk aldri at bloggen skulle gi meg så mye glede!💜 Musikk, sang og låtskriving - Musikk har i alle år gitt meg stor glede og motivasjon i livet. Musikken har også hjulpet meg gjennom det som er vanskelig, og musikken kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt!

💜 Bingo - Har jeg noen gang fortalt dere at jeg elsker å spille bingo? haha! Bingo er faktisk noe av det morsomste jeg vet, og jeg har spilt bingo i mange år. Savner kveldene med farmor hvor vi pleide å spille radiobingo. Bingoen minner meg om farmor og farfar, og jeg kommer til å prøve å føre denne gleden videre til mine barn når de blir større. Bingo er jo kjempe morsomt, haha!


💜 Katter - Jeg har alltid elsket dyr, og da spesielt katter. Katter er som små babyer for meg og jeg blir så glad når jeg har katter rundt meg.


💜 Være sosial - Selv om ikke tiden alltid strekker til, så elsker jeg å være sosial!


💜 Tenke på at det er snart jul - Tenk at i dag er det bare 3 måneder igjen til julaften! Jeg elsker julen og jeg har allerede kommet i skikkelig julestemning. Er det flere enn meg som gleder seg til jul?


💜 Når jeg har det bra med meg selv - Jeg elsker når jeg har det bra med meg selv, og endelig så føler jeg at jeg er på riktig vei. Jeg blir så glad av å ha det bra rundt meg. Ingenting føles bedre enn akkurat det!


💜 Sminke, hår og hudpleie - Sminke, hår og hud er min store interesse, og alt som har med dette å gjøre gjør meg glad. Jeg elsker å bare sitte å sminke meg, ordne håret og ta gode ansiktsmasker. Hva med deg?


💜 Nyvasket leilighet - Jeg elsker nyvasket leilighet og når man legger seg nydusjet i nytt sengetøy. Hva er egentlig mer deilig enn akkurat det?

Liker

Kommentarer