Det vonde vil alltid følge meg og være en stor del av meg.

Jeg har alltid følt at min bagasje har vært et hinder for meg i mange tilfeller, og at min bagasje er skylden i at jeg er blitt et følelsesmenneske. Sannheten er nok det at den har skylden i mye og at den har gjort at jeg er blitt den jeg er som person. Mange føler kanskje at de med tung bagasje er vanskelige mennesker å leve med, men personlig mener jeg at de menneskene med tung bagasje er de mest ekte og lojale menneskene du finner. Når jeg sier ekte, mener jeg at disse menneskene inkludert meg selv vet oppriktig hvordan livet er, og vi er gode samtalepartnere med gode erfaringer som kan hjelpe andre mennesker. Vi er også i mange situasjoner enklere å prate med og vi er flinkere til å forstå andre mennesker og sette oss i deres situasjoner uten å måtte vite for mye om mennesket.

Jeg vet at livet mitt med de erfaringene og opplevelsene jeg har hatt har gjort meg til et følsomt menneske, men jeg har aldri greid helt å forstå hvorfor det skal være vanskeligere å leve med noen som er et følelsesmenneske? Er det ikke mer trygt å leve med et følelsesmenneske som vet hva man vil og som ikke er redd for å verken vise eller snakke om følelser? Jeg personlig liker mye bedre mennesker som ikke er redd for å vise og snakke om følelser, og føler en trygghet i større grad hos disse menneskene.

Jeg har ofte skammet meg over å være et følelsesmenneske, og jeg har vært mye sint på meg selv for at jeg er såpass følsom, ærlig og åpen når det kommer til andre mennesker. Jeg har alltid vært et menneske som har gitt mye av meg selv til de jeg bryr meg om, og jeg har alltid vært det mennesket som aldri har sett på følelser som et tabu tema hos verken gutter eller jenter. Jeg vet at min bagasje er tung, og jeg vet at min bagasje har gjort meg til den jeg er. Alltid vil mine opplevelser i livet være med meg, og jeg kommer alltid til å kjenne på de vonde minnene og opplevelsene jeg har hatt i det 29 år lange livet mitt. De som kjenner meg vet hvilken erfaring jeg har hatt i livet mitt, og de vet at de alltid kan komme til meg om de trenger noen å prate med eller råd generelt i livet. Jeg har alltid sett på min bagasje som en erfaring som jeg kan bruke senere i livet, blant annet når barna mine vokser opp.

Ja, jeg er en jente med mye humor, latter og glede. Men jeg er også blitt en jente med mye tanker, følelser og redsel for livet generelt. Dette er blitt en stor del av meg. En del av meg som skal aksepteres på samme linje som humoren, latteren og gleden min. Man skal ikke skulle skjule det vonde og vanskelige, for det kommer alltid til å være en del av oss, og en del av hvem man faktisk er. Min bagasje er meg og mitt liv!

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
du er perfekt 😊
nouw.com/jasmineee