Derfor setter jeg datingen på vent...

Hver eneste uke, og nesten hver eneste dag får jeg spørsmål fra lesere og venner om hvordan det går med datingen, og jeg har begynt å føle at dating nesten er en forventning til oss som er singel. For det første så liker jeg ikke å date og synes det fort kan bli kleint, og for det andre så har jeg ikke datet så mange etter at jeg ble singel. Jeg har rett og slett ikke hatt behovet for det, fordi jeg synes det har vært utrolig deilig å være alene og bare tenke på meg selv og barna, prioritere venner og familie, og slippe alle de bekymringene som kommer rundt dating. Samtidig kjenner jeg at jeg orker ikke det presset med å skulle date noen og generelt alle bekymringene, tankene og følelsene som kommer i denne datingprosessen. Jeg synes det er kjempeskummelt, og jeg er redd for å få følelser for noen og at det ikke er gjensidig, samtidig som jeg er redd for å møte noen hvor det blir fullstendig kræsj, haha!

Jeg er et følelsesmenneske, og hvis jeg faller for noen går jeg inn 100%, samtidig som jeg kjenner på en redsel hvis jeg begynner å kjenne på de følelsene. Redselen for å bli såret er blitt såpass høy at jeg har valgt å sette datingen på vent. Jeg tenker at den rette dukker opp når man minst venter det, og akkurat nå har jeg mer enn nok med meg selv og barna, og ønsker heller å bruke tiden min på barna, venner og familie.

Jeg kjenner at jeg allerede er lei av å møte, feile og "gå videre". Samtidig så er jeg jo veldig takknemlig for å ha møtt nye mennesker som er blitt mine venner. Dating er spennende, men akkurat nå er det såpass mye jeg må finne ut av i livet mitt, og jeg må sortere en del tanker før jeg kjenner meg klar for denne datingprosessen igjen. Kanskje har jeg allerede møtt den rette, så jeg orker ikke å sitte å fokusere på å møte den rette på første møte. Jeg tar ting som det kommer, og jeg stresser ikke med å inn i noe forhold. Tiden fremover skal jeg bruke på meg selv, barna, familie og venner. Så blir nok datingen en naturlig ting etter hvert tenker jeg. Man skal ikke date fordi andre har forventninger til at skal date bare fordi du er singel. Jeg trives godt som singel, og er åpen for å møte den rette når han dukker opp. Man kjenner på kroppen når det føles riktig, og det handler om å stole på magefølelsen sin. Men en ting skal være sikkert, når jeg føler at jeg har møtt mannen med stor M, så kommer jeg til å kjempe! Men akkurat nå skal jeg som sagt fokusere på meg selv og det som er viktig i livet mitt her og nå!

Liker

Kommentarer