De dårlige dagene og periodene

Nå er jeg inn i en veldig vanskelig periode med smerter i muskler og ledd, utmattelse og tankekjør. Jeg hater virkelig disse dårlige dagene og periodene, men jeg prøver å komme meg gjennom dem på best mulig måte. Den beste måten er å lytte til kroppen min og gjøre akkurat som den forteller meg. Det er kaldt ute og vinter, noe som betyr at kroppen min reagerer kraftig da den ikke tåler kulde og jeg blir dårligere om vinteren. Det er veldig vanskelig å skjule at man har vondt, men jeg prøver så godt jeg kan. Jeg merker at depresjonene kommer fortere nå enn vanlig og at tankekjøret starter for hver minste ting. Det eneste jeg trenger nå om dagen er forståelse. Forståelse for det jeg sliter med. Jeg vet ikke hvor lenge denne perioden vil vare denne gangen, men jeg skal prøve å takle perioden på best mulig måte og være med de menneskene som står meg nærmest.

Det føles ganske dritt å ikke en gang orke å ordne seg. Av og til har jeg bare lyst til å ligge i sengen å gråte. Noen ganger hjelper det, andre ganger ikke. Det siste jeg trenger er dømmende mennesker rundt meg akkurat nå og ingen kommentarer på at jeg verken er sur, lat etter negativ. Heldigvis forstår mine nærmeste hvordan jeg har det, og det er jeg veldig takknemlig for. Det fleste som har opplevd kronisk smerte, traumer, angst og depresjoner vet nok hva jeg snakker om.

Nå skal jeg rett og slett prøve å bare ta dag for dag og ikke legge noe press på meg selv. Det er det beste og det eneste som fungerer når jeg har en dårlig periode. Huff, det er skikkelig slitsomt med dette tankekjøret i tillegg til alt annet, men heldigvis så fungerer det bra å enten meditere eller skrive dagbok. Jeg prøver å skrive så ofte jeg kan, og for meg hjelper det veldig å få ut tankene og følelsene mine. Heldigvis så har jeg stor motivasjon i kjæresten og ungene mine som gir meg kjærlighet og glede hver eneste dag. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Jeg er evig takknemlig!

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Huff da! Så kjedelig. Skjønner godt at det tar på <3 <3 <3 Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
helenenordvik
helenenordvik,
VeraLynn
VeraLynn,

Det beste er nok å lytte til kroppens signaler, og ikke gjøre mer enn du orker. Det straffer seg. Kroppen min reagerer veldig negativt på vinter, kulde og rått vær, så jeg har en viss peiling på hvordan det kan være. Masse varme klemmer 🥰

nouw.com/veralynn
helenenordvik
helenenordvik,

Det er så sant 💜

nouw.com/helenenordvik
BaLaBu,

God bedring☺️

nouw.com/balabu
helenenordvik
helenenordvik,
gulsvikmedia
gulsvikmedia,

Kjenner meg så godt igjen i det innlegget har, takk for at du deler dette med oss <3 masse god bedring

nouw.com/gulsvikmedia
helenenordvik
helenenordvik,