Angst for å bli 30!

Hei kjære lesere.
Stakk innom egentlig bare for å dele noen tanker med dere. I kveld har jeg rett og slett innsett at jeg blir hele 29 år, og kjenner at jeg har skikkelig angst for å bli 30. Jeg blir rett og slett på gråten når jeg tenker på det. Jada, det er egentlig bare helt latterlig siden det bare er et tall, men jeg begynner å kjenne på at jeg begynner å bli godt voksen - nesten gammel, haha!

Det som ligger bak denne tanken er nok rett og slett det at jeg ikke føler at jeg har kommet spesielt langt i livet mitt. Jeg eier ingenting og jeg har ingen fast jobb og det at jeg er hjemmeværende på grunn av sykdom. Jeg føler at andre på min alder har kommet så mye lengre i livet sitt enn det jeg har. De har kjøpt seg bolig, gift og sitter godt i det. Jeg drømmer jo selvfølgelig om å bli gift en dag jeg også, men for min del er det såpass langt frem i tid at jeg vet ikke om det kommer til å skje siden jeg ikke ønsker å være en "gammel" brud. Det er så mye jeg ønsker å oppnå og oppleve her i livet, og på en rar måte så føler jeg at jeg begynner å få det travelt. 30 års krisen som begynner å komme? Vel, jeg kjenner i alle fall at jeg har kjempe angst for å bli 30! Hva med deg?

- Har du angst for å bli eldre enn det du er?

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Hva skal jeg si, jeg har passert 30, 40, 50 og om litt over et år blir jeg 60. Det er en mer skremmende alder 😳 Ikke fokuset på alderen, bare nyt hver dag og lev den så godt du kan. Alder er bare et tall det.... Skal jeg være ærlig føler jeg meg ikke mer enn 25-30 i hode 😉 Har ikke gjort så mye ut av livet mitt jeg heller, men har leilighet og en jobb heldigvis enn så lenge.
nouw.com/veralynn
helenenordvik
helenenordvik,
Det er så sant det du sier, og alder er bare et tall. Jeg overlever nok 😊
nouw.com/helenenordvik
hopeforuganda
hopeforuganda,
Jeg husker den dagen kom til meg for 20 år siden, og jeg lover deg at jeg hadde panikk, men så tenkte jeg at jaja nu må jeg bare bli voksen. Hva gjorde jeg? Ut å kjøpe nye mer voksne klær, hehehehe Ga dem til min mor da jeg innså at det ikke var så ille. Så da jeg ble 40 hadde jeg mine livs opplevelser, og livet var virkelig verdt å leve, så blir jeg 50 å få litt små panikk, men livet mitt er nu mer spennende en noen gang:) Lykke til med dein 30 årsdag:) Håper den blir fantastisk: hepp hepp:)
nouw.com/hopeforuganda
helenenordvik
helenenordvik,
Tusen takk for motiverende tilbakemelding 💗 fine, gode deg ❤️
nouw.com/helenenordvik
tonevinningland
tonevinningland,
Alder er bare et tall som jeg alltid har ment 💕 ikke alder som definerer deg 💕
nouw.com/tonevinningland
helenenordvik
helenenordvik,