5 ting som gjør meg sint/glad

DETTE GJØR MEG SINT

Det å bli urettferdig behandlet - Noe av det verste jeg opplever og som kan få meg ekstremt sint er når noen behandler meg dårlig eller urettferdig. Jeg hater når mennesker gjør slikt og jeg godtar ikke å bli handlet verken dårlig eller urettferdig lengre.

Mobbing og utfrysing - Jeg har selv opplevd det å bli mobbet og utfryst. Det er noe av det verste man kan oppleve, og det raser i meg når jeg hører om barn og voksne som opplever dette enten på skole, barnehage, jobb eller på privaten. Ingen skal oppleve mobbing og utfrysing!

Utroskap - Bare ordet utroskap får meg til å grøsse og bli forbannet. Det er så mye utroskap rundt omkring, og det virker som det bare blir mer og mer av det også. Jeg hadde aldri akseptert utroskap, og jeg har eller kommer aldri til å være utro selv. Utroskap er det styggeste du kan gjøre mot et annet menneske, og hvis man er kommet dit at man har interesse av å flørte, chatte eller ha sex med andre burde man ha baller nok til å gjøre det slutt med kjæresten sin først!

Folk som gir faen i covid-19 - Jeg blir så forbannet på de som MÅ feste og reise selv om viruset løper rundt oss. Her sitter vi mange å tar hensyn, mens andre faktisk gir faen og lever livet sitt akkurat som før. Er det rart at vi mister troen på at viruset noen gang vil gi seg?

Folk som behandler barna sine dårlig - Noe av det verste jeg vet er de som behandler barna sine dårlig, og jeg får skikkelig vondt inni meg hvis jeg blir vitne til noe sånt. Jeg får rett og slett lyst til å ta med meg barna hjem og passe på dem.

DETTE GJØR MEG GLAD

Komplimenter - Hvem blir vel ikke glad for komplimenter? Jeg blir kjempe glad hver gang for eksempel kjæresten min gir meg et kompliment, og et kompliment kan faktisk gjøre dagen min kjempefin selv om den kanskje ikke startet så bra. Så noen fine ord kan faktisk snu en hel dag. Har dere noen gang tenkt på det?

Når noen viser at de "ser" meg - Noe av det fineste jeg opplever er når noen ser meg for den jeg er. Ofte har jeg følt at ingen ser meg for den jeg er, men heller har dømt meg. Så når noen ser " MEG " blir jeg ekstremt glad.

Små ting i hverdagen - Små ting i hverdagen gleder meg, og det skal generelt veldig lite til for å glede meg eller gjøre dagen min fin. Jeg har blitt mye flinkere til å sette pris på de små tingene i hverdagen som faktisk betyr noe.

Sminke, hudpleie og hår - Ja, sminke og alt som har med hud og hår å gjøre gjør meg ekstremt glad. Det er min store interesse og det kommer det alltid til å være!

Katter - Ååå, ingenting er så nydelig som kattunger og katter generelt. Jeg er en skikkelig katteelsker, og jeg kommer sikkert til å ha 2-3 katter den dagen jeg kjøper meg noe eget. Heldigvis er barna og kjæresten veldig glad i katter også, så vi kommer nok til en enighet. Haha!

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har vært heldig i livet og har aldri opplevd mobbing, men utfrysing og følt at jeg er usynlig har jeg opplevd. Det er ingen god følelse. Mange av de samme tingene som gjør deg sint og glad kan jeg også skrive under på 😊

nouw.com/veralynn
helenenordvik
helenenordvik,
Så godt å høre at du ikke har opplevd mobbing, men trist å høre at du har følt deg utfryst og usynlig. Ingen skal oppleve noe slikt. Men samtidig morsomt å vite at du kjenner deg igjen på ting som gjør meg sint og glad 😊 mange klemmer til deg 😊
nouw.com/helenenordvik