11 ting som irriterer meg!

Tomt for toalettpapir - Noe av det verste jeg vet er når det er tomt for toalettpapir. Hva faen gjør man liksom å sitter der og ikke har noe å tørke seg med? Blææ, etter å ha opplevd dette alt for ofte, har jeg virkelig begynt å sørge for at jeg alltid har dopapir!

Enveiskommunikasjon
- Du vet den følelsen når det er alltid du som må ta kontakt, eller at folk bare tar kontakt når de lurer på noe eller trenger hjelp til noe? åh, det er så sykt irriterende.

Telefonen min -
Telefonen min er kanskje min aller største irritasjon for tiden og jeg hater den som pesten! Batteriet er helt ødelagt, så den slår av seg selv uansett om det er 10 eller 90 prosent. Slår av seg helt ut av det blå. Og den slår av seg hvis jeg bruker kameraet uten at den står i laderen. Drit kjedelig når jeg er ute og telefonen blekker. Så ny telefon er det som står øverst på prioriteringslisten akkurat nå som å si det sånn!

Når de i kassen spør om jeg skal ha bæreposer -
Ærlig talt! Noe av det dummeste jeg hører er når du er på storhandel og handler for flere tusen kroner, og når du kommer til kassa så spør de om du skal ha bæreposer? Ærlig talt, jeg spiser det her jeg! OMG, jada..jeg har svart det flere ganger, og da blir de ganske paff skal jeg si dere!

Mennesker som ikke kan å oppføre seg når de drikker -
Jeg er seriøst generelt blitt redd menn og alkohol på grunn av alt for mange dårlige erfaringer. Jeg hater generelt fulle mennesker, og spesielt de som ikke kan å drikke alkohol og ikke kan å oppføre seg når de drikker. Fatter ikke at disse menneskene selv ser at de ikke tåler alkohol?!

Mennesker som aldri kommer til poenget og som forteller samme historier om og om igjen -
Åh, det er faktisk ikke noe mer å si om akkurat dette enn at det er kjempe irriterende! hahaha!

Hvite løgner og uærlige mennesker - Jeg er generelt et veldig åpent og ærlig menneske, og forventer akkurat det samme tilbake av andre mennesker. Det verste jeg vet er hvite løgner og uærlige mennesker!

Urettferdighet -
Det jeg hater mest av alt i hele verden er urettferdighet. Er det noe som virkelig får meg forbannet så må det være akkurat det å bli behandlet urettferdig!

Dømmende mennesker -
Jeg dømmer aldri andre mennesker uten å bli kjent med de selv. Derfor forventer jeg at andre skal bli kjent med meg før de dømmer meg også!

Fuktige klær -
Åh, dere vet når dere henger en bukse eller noe til tørk fordi du skal bruke den dagen etter, men den fremdeles er fuktig?! Æsj, der er seriøst noe av det verste jeg vet!

Mennesker som sier ting bare for å irritere -
OH YES! Trenger ikke å si mer om akkurat det!

Liker

Kommentarer

gae
gae,
som jeg skulle skrevet det selv! å jeg trodde jeg var den eneste som irriterte meg over fuktige klær haha, jeg hater det!
nouw.com/gae
hmls
hmls,
mye ting er jeg enige i. Spesielt den med enveiskommunikasjon . er så irriterende at jeg alltid må ta kontakt.
nouw.com/hmls