10 ting jeg vil bli flinkere til

Sminke og hår - Sminke og hår er jo mine største interesser, så jeg ønsker å bli enda flinkere innen det. Lære nye teknikker osv.

Sjakk -
Jeg synes sjakk er veldig spennende og morsomt, så jeg ønsker å bli enda flinkere til å spille sjakk.

Blogge -
Jeg ønsker å bli en enda bedre blogger. Jeg føler selv at jeg ikke alltid er på topp når det kommer til blogging, så jeg skal bli enda flinkere til det å drive blogg.

Si "unnskyld" -
Etter en krangel trenger jeg tid for meg selv før jeg greier å si unnskyld hvis noe er min feil. Jeg trenger av og til bare noen minutter eller timer alene for å roe meg og tenke over krangelen. Dette har mye med fortiden min å gjøre, men jeg ønsker virkelig å bli flinkere til akkurat dette.

Trene -
Selv om jeg er godt i gang med treningen ønsker jeg å bli enda flinkere til det å trene og ikke minst det å holde motivasjonen oppe.

Ikke være gretten om morgenen - Jeg får litt klager innimellom på at jeg er ganske gretten om morgenen, haha! Så en av mine store oppgaver er å ikke være så gretten om morgenen. Det skal jeg greie!

Være sosial -
Jeg er til tider fryktelig dårlig på det å være sosial og det mye på grunn av sykdommen min som gjør meg mye utmattet. Jeg er veldig hjemkjær og trives nok best sammen med kjæresten og barna. Jeg har likevel bestemt meg for at jeg skal være mye flinkere til å være sosial med vennene mine dette året.

Ikke overtenke -
Jeg skal bli flinkere til å ikke overtenke ting. Det er en lang vei å gå, men jeg jobber med dette hver eneste dag!

Å akseptere meg selv -
Jeg er ikke alltid like flink til å akseptere meg selv og livssituasjonen min, så dette er virkelig noe jeg både må og skal bli mye flinkere til!

Kosthold og kaffe om morgenen -
Kosthold og kaffe om morgenen er noe jeg skal bli mye flinkere til fremover. Jeg har aldri vært noe særlig glad i kaffe, men nå skal jeg lære meg å like det. Jeg er skikkelig dårlig på å spise om morgenen, og siden det er det viktigste måltidet om dagen, så må jeg bli mye flinkere til å få i meg noe mat på morgenen.

Liker

Kommentarer