Contains affiliate links

CÉLINE sunglasses / JANE KØNIG chunky hoops / NIKE AIR MAX shoes / WOOD WOOD sweatshirt / H&M jeans / ENVII tee / ENVII jeans / RAY-BAN sunglasses / ENVII denim jacket / ADIDAS ORIGINALS shoes

Nu er der jo ikke længe til, at mange af os starter i skole, på gymnasiet osv. igen og derfor har jeg lavet et indlæg, med outfits som jeg synes er fede til skolestart. Priserne varierer, men der findes jo altid alternativer. Outfit no.1 er lidt mere street og råt, hvor Outfit no.2 er mere fint, men alligevel også lidt street med skoene og denimjakken. Jeg kan godt lide at lave et mix mellem det rå og det fine, jeg synes det giver en rigtig god balance til outfittet og så ser det bare vildt fedt ud.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er det snart min tur til at blive 18 år. Det bliver jeg her i starten af september og jeg glæder mig (!!!) Den sidste måned er så utrolig lang, fordi man bare venter på, at dagen skal komme. Jeg har ovenover lavet en lille collage med nogle af de ting, som jeg har ønsket mig i fødselsdagsgave. Som i nok kan se er jeg ret vild med smykkerne fra Jane Kønig, men se dem lige -de er utrolig enkle og fine, men alligevel også lidt rå. På min ønskeliste, står der også noget tøj, nogle sko og lidt makeup -og selvfølgelig også undertøj (det er så kedeligt selv at bruge sine penge på). Jeg håber det kunne give lidt inspiration.


HeleneMarie

Likes

Comments

Hey! Mit navn er Helene og jeg er 17 år gammel. Jeg er bosat i København, hvilket også er der, hvor jeg bruger det meste af min tid. Jeg har i længere tid gået rundt med tanken om at starte en blog, og nu skulle det være. Jeg er perfektionist helt ud til fingerspidserne, hvilket bloggen også vil bære præg af. Jeg skal op i 2.g efter sommerferien, hvilket helt klart bliver et hårdt år med en masse lektier og rutine-dage, derfor tænkte jeg, at nu ville være et godt tidspunkt at starte min blog. Denne blog bliver mit frirum og min afkobling. Jeg kommer til at dele ud af mine tanker, oplevelser, hverdag, sans for mode og personlige liv. Jeg glæder mig til at komme igang, og jeg håber i vil følge med.

Hvis i har yderligere spørgsmål må i altid gerne skrive en kommentar.


HeleneMarie

Likes

Comments