Månedens

​Har ikke vært så mange oppdateringer i det siste, men her kommer en liten oppsummering fra August!  

Sang: Uten tviiiil, Adele med Send My Love <3

TV: Vi holder enda på med Castle! Men ellers såååå, er jo (omg omg omg) et nytt musikk program startet på tv2 (jeg ELSKER musikkprogram) og ikke minst - TID FOR HJEM! Musikkprogram og oppussingsprogram

Opptur: Det må være at vi har fått inn bud på huset, som vi kan godta!

Nedtur: Det må være at vi har fått inn bud på huset, som vi kan godta! Som vil si at jeg må legge fra meg min kjærlighet for dette huset, for om litt så er vi på flyttefot..

Bilde: Det er så mange av dem! (du kan se et hav av dem på Instagram - heleneels) Men, se på denne fornøyde gutten!

Hendelse: Denne månedens hendelse, må være at lille jenta vår har begynt å bevege seg rundt på gulvet. Ikke at hun kryper eller noe slikt altså! Men, når hun ligger så fint på gulvet, og jeg snur meg vekk i et lite minutt, så ligger bena hennes der hvor hodet hennes lå, når jeg ser på henne igjen. Det viser hvor stor hun allerede er blitt og hvor fort det går. Hun er ikke tre måneder enda, men likevel så har hun gått fra å måtte holdes hele tiden, eller bare ligge i ro uten å bevege seg, til å plutselig begynne å flytte på seg og gripe etter leker. På under tre måneder.

Innkjøp: Hooh, den er vanskelig.. Tror faktisk ikke vi har kjøpt inn noe spesielt denne måneden. Har kjøpt noen klesplagg eneste, til ungene.

App: Cafe world, omg.

Instagram bruker: Parkeretc, en livsstil blogger fra NY som nettopp er blitt mamma. Så mange fantastiske bilder!

Kreativitet: Denne måneden har jeg faktisk fullført en genser til mannen og en cardigan til mamma! Jeg er svært imponert over meg selv! I tillegg til at jeg strikker på andre ting også.

Det har vært en fin måned. En måned hvor vi har hatt masse tid sammen som en familie <3 Det er ingenting som er viktigere enn det. Også en måned som har snudd veldig på livene våres, men mer om det senere! August har vært snill med oss, håper september er minst like

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdagen, Runa Marthea

Da har vi vært med på babysang for første gang - og, hvorfor orket jeg å bruke energi på å grue meg? Det var bare masse hyggelige mødre med kjempe søte babyer.

Det var bare så godt å komme seg litt ut av huset, bare meg og Runa Marthea <3 Så godt å bruke tida bare på henne, gi henne all oppmerksomheten min. Det skjer, dessverre, ikke så alt for ofte. Deilig å bare være med andre mødre, hvor en kan snakke og tipse hverandre om forskjellige babyting.

Noe som derimot ikke tålte å gå på babysang, var formen min. Nå ligger jeg som et slakt i senga med nesesprayen og vannflaska tett inntil meg. Mannen har tatt barna med på butikken, for siden ingenting smaker noe når en er forkjølt, så ble det endring i middags planene våre. Så nå er det helt stille og rolig rundt meg - deilig. Skal utnytte tida til å få litt søvn, i et stort håp om at det skal hjelpe med forkjølelses-hodet mitt. Dunk dunk dunk..

​Ellers ønsker jeg dere alle en fin dag! <3 

Likes

Comments

Familie, Hverdagen

God kveld alle fine! Håper dere er litt mer opplagte enn hva vi her i huset er, for her har nemlig sykdomsdritten tatt oss. Det er tette neser, rennene neser, såre halser, høy feber - og bare slakt.

Jeg og Runa Marthea har heldigvis sluppet unna feberen til nå, og slikt håper jeg det forblir, for i morgen skal vi faktisk på babysang. Kjenner jeg gruer meg veldig, så sånn sett kan feberen bare ta meg. Men jeg vet jeg har behov for å utfordre meg selv. Jeg trenger å pushe meg ut døra og delta på ting, selv om jeg ikke kjenner noen andre.

Ellers har jeg bare lyst å krype under dyna med to store dotter som tetter for nesa. Er det noe som er en dårlig oppfinnelse, så er det nemlig nesa. Det er ikke få forkjølelses-dager i året jeg legger mitt hat på den, men igjen så hadde vi nok sett veldig rare uten. Men, det hadde nok bare vært en vanesak!

Nå ble det mye puttel-snakk. Jeg har akkurat trødd ned noen smakløse knekkebrød, og sitter nå klar for å se en film med en liter vann og strikketøy. Uansett hvor slakk, sliten og trøtt en er, trenger jeg å prioritere litt alene tid :-)

Likes

Comments

Familie, Hverdagen, Personlig

Dagen i dag har gått sus forbi! Det begynte med at jeg skulle finne frem klær i strl 62 til lille jenta vår, men det endte opp med flere timer med sortering og å ta bilder av Emilijan Andreas sine baby klær. Vi har aldri kvittet oss med noen av hans klær, så du kan tro det var mye å gå gjennom! Men nå er det gjort, og det er bare deilig.

Der er rart hvor mange minner en kan få av de enkle klesplaggene. Klærne han hadde på seg første dag i barnehagen, klærne han hadde en dag jeg tok et bilde av han som jeg elsker, klær han hadde sin første julaften og nattdrakten han brukte mye på sykehuset. Det er så sårt å kvitte seg med det, men det er nok som samles opp gjennom årene! Jeg valgte uansett å ta vare på dressen han hadde på julafta 2014 og dressen han hadde i bryllupet vårt <3

Er det noe jeg har erfart som en stor samler opp gjennom årene, både skoledagbøker, skrivebøker, magasiner og andre småting, har jeg lært at jeg skal velge med.omhu hva jeg skal ra vare på fra barna våre. Det er viktig å ta vare på minnene, men det er også viktig at det ikke blir så mange av dem, at de bare blir stablet vekk i kasser. 

Likes

Comments

Familie, Hverdagen, Personlig

Å gi barn forståelse, er så utrolig viktig. Og for oss er det utrolig viktig å gi barna våre forståelse for situasjonen med at Isabella har to hjem. Hver gang Isabella reiser hjem, spør alltid Emilijan Andreas, med en sår stemme, om hvor Isabella er - "henne Bella henne?"

Dette er nok en situasjon som er lettere å forstå for Isabella. Det har alltid vært slik for henne, og hun er i begge hjem. Hun ser selv at hun har en familie hos mammaen sin og en hos pappaen sin. Men, for Emilijan Andreas er situasjonen helt annerledes. Han er vant med at mammaen og pappaen bor sammen. Og Glenn er jo pappaen til Isabella, så hvorfor er ikke jeg da mammaen hennes?

Vi har lenge prøvd å forklare han at Isabella har et annet hjem også, at jeg ikke er mammaen hennes og at hun har en annen barnehage. Når vi forklarer at hun er i barnehagen, så er det greit. Der har han vært flere ganger, så da vet han hvor hun er. Forklarer vi at hun er hjemme hos mammaen sin, svarer han oss med at pappa skal hente Isabella, eller at hun er i barnehagen/er opptatt.

Nå føler vi han er blitt så stor, han har stor forståelse og husker på ting. Han har møtt mammaen til Isabella mange ganger, men ikke det siste året. Så i går tok vi alle tak i det, og reiste på besøk til Isabella sitt hjem hos mammaen sin. Vi alle prøvde med hver og en anledning å snike inn en forklaring på hvem som er Isabella sin mamma, at det var Isabella sitt hjem, det er der Isabella er når hun ikke er med oss, osv. Han virket ikke til å ha så mye tid til å høre etter, da det var så mange nye leker der, men vi tror og håper at han har en bedre forståelse. Ellers får vi bare gjenta det! 

Jeg tror også det besøket kan være en positiv ting for fremtiden. Skal samarbeidet være utrolig bra, er det nok viktig at vi alle kan sette oss ned å ta en kopp kaffe sammen (eller et glass vann, for min del). Det er viktig at barna ser at vi kjenner hverandre, og snakker fint sammen. Så det blir nok en ting vi må fokusere på fremover. Det vil nok også hjelpe Emilijan Andreas til å forstå enda bedre. For han skal ikke lure på hvor Isabella er hele tiden. Han skal ikke være bekymret for henne når han ikke vet hvor hun er. Det er viktig at også han vet hvordan Isabella har det når hun ikke er med oss. Hvordan hennes situasjon er.

Likes

Comments