Hallå!
Idag så vart det jullov vilket är en stor kärlek i mina ögon. Ska bli så skönt att kunna vila ut sig!
Ikväll så hade jag egentligen planer, men dem blev ej av. Skulle på en stor fest som många snackat om länge men är sjuk fortfarande och känner mig inte på nått fest humör heller så.
Istället blir det gaming night! Med andra ord ska jag lira lol och om pappa kan köpa en sak till mig så blire lan med några. Då ska vi köra wow vilket jag verkligen vill göra!
Har inte så mkt mer att berätta.. Haha. Jo juste var på julbord igår med familjen även fast jag hade feber. Men det var as mysigt och efterrätterna var asgoda! På söndag och även på måndag så blir det flera julbord, vilket suger för tkr inte om det men aa.


Ha det gött igelkött!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Vardag

Likes

Comments

Det är nu jag väl inser att starta upp min blogg med en deppig text kanske inte var det bästa sättet att starta min blogg men äh vem skadar det.
I alla fall godmorgon på er alla! 1 dag kvar tills det jullov och jag ligger självklart i sängen med feber och är förkyld. Yay livet på topp känner jag..
Idag ska jag skriva klart två inlämningar, gå på julbord på kvällen och förhoppningsvis bli bättre så jag kan gå i morgon på avslutningen. Men det är bara att droga tabletter och hoppas på det bästa!
Ni får själva ha en underbar dag så hörs vi!

Ha det gött igelkött

  • Vardag

Likes

Comments

Jag tänkte berätta om en sjukdom jag har. Jag har lidit av det länge men det är inte först nu som den verkligen ätit mig levande.
Jag lider av Anxiety, alla typer av den. Dem flesta vet säkert vad det är. Det är otroligt vanligt bland ungdomar nu förtiden och det är klassat som lika vanligt som en förkylning vilket är lite komiskt för är förkyld i denna stund som jag skriver detta.
Men i alla fall tillbaka till det jag skulle prata om. Jag har märkt hur jag mer och mer blir påverkad av det. Hur det påverkar människor runt om mig.
Jag kan själv inte kliva ut ur huset. Kan inte titta mig själv i spegeln. Vill helst inte ens lämna mitt rum. Jag är så jädrans rädd för att kliva ut ur mitt hus, jag klarar inte av att träffa folk längre.
Att ligga ner i min säng i mörkret med musik i öronen och skriva detta gör att tårar rinner ner mina kinder.
Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle komma till en sådan punkt att det verkligen skadade mig mentalt.
Att det skulle komma så långt att jag sviker vänner.
Nu kanske du undrar varför jag berättar om det här. Varför jag väljer att öppna mig. Det är mest för att många av mina vänner vet ej att jag lider av det och tror inte att det har en stor påverkan på mig.
Många som jag måste tacka nej till när det gäller att träffas utanför våra hus. Jag vill be om ursäkt till er. Jag vill be om ursäkt för att jag är en sådan usel vän som inte kan kliva ut ur mitt hus.

Förlåt så otroligt mycket men jag kan inte göra något annat än att berätta om det och hoppas på att ni inte blir besvikna och lämnar mig. Men jag är van att bli lämnad och jag skulle inte vilja vara min vän så jag förstår om ni inte längre vill vara min vän.

Jag var bara tvungen att berätta för det är så otroligt många som tror att jag ljuger varje gång jag ska vara med nån.

Och var inte rädda eller oroliga för mig för jag kan ta mig igenom allt.


Likes

Comments

Ja vad ska man säga. Jag har gjort det igen. Om du inte känner mig så vet du kanske inte om det. Men det är så att jag har varit ägare av ett antal bloggar. Jag har hållit bloggen vid liv i nån månad sen har jag gett upp. Efter ett tag har jag skapat en ny men nu jädrans ska jag i alla fall göra en blogg och se om jag känner för det eller inte. För att vara seriös så har jag inte ett intressant liv så det finns inte så himla mycket att skriva om. Men det är alltid skönt att kunna skriva av sig och berätta hur det är och vad man gör. 

För er som ej känner mig så kan jag väl ta och presentera mig. Mitt namn är Helene Hafdis Jansson. Är en simpel tjej på 17 hela år och jag lever mitt liv i Sverige i hopp om att någon dag få bosätta mig i USA. Går andra året på gymnasium i linjen Livsmedel och restaurang. Ska bli en konditor när jag gått klart skolan men jag vet att jag ej kommer jobba med det länge. Min stora dröm är att bli spelutvecklare eller en basic it människa som fipplar med datorer. ​Men det är bara en dröm. Jag bor i alla fall med min familj som består av en mamma, en pappa och en syster vid namn Madeleine som lämnar mig nu i Januari den tolfte för att åka ett år som au pair, vilket är en till dröm. Vi bor i en villa i staden Västerås. Musik är ett måste. Det är mitt liv. Jag skriver egna låtar och sjunger otroligt mycket. Spel beroende är jag också. Med de så menar jag inte att spela poker typ utan mer dator spel eller konsol spel. Bakning är ett sätt för mig att uttrycka mig men det är inte så otroligt viktigt för mig längre som det var för några år sen. Nu ska jag inte sitta här och babbla massa utan du får hänga med i mitt liv och lära känna mig på sådant sätt. Om jag nu lyckas hålla min blogg vid liv. 


Harre gött igelkött

Likes

Comments