Hei og hå, akkurat nå så har jeg laget en ladning med middager til lille sånn at jeg har til hele uken! jeg lager mellom 6 og 8 posjoner om gangen og det er alt fra fiks til kylling, og til og med vegetarrett. Jeg synes det er veldig gøy og lage mat fra bunnen av, synes selv det ser og smaker mye bedre enn middags glassene. Har gitt Tomine middags glass av og til hvis jeg ikke har hatt tid til og lage og er tom, men synes det nesten er ubehagelig å gi henne det, selv om jeg vet at det er jo ikke noe og tenke på, de er jo laget for små barn, men uansett... Jeg bruker både løk, hvitløk og forskjellige urter i middagene hennes, og hun liker det godt! Søtpotet er også en stor favoritt her i hus.

Har plantet en del urter ute på verandaen i en trekasse og det er så kjekt, kan bare gå ut og plukke når jeg trenger. og jeg bruker det jo i vår mat også.

Ha en fin dag videre <3Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei, som dere ser i overskriften så skjønner dere sikkert litt av det jeg skal skrive om i dette innlegget, Tomine har hatt veldig fine rutiner lenge nå og det er vi veldig fornøyd med her i huset.

Dagene vi er hjemme ser ca sånn her ut: står opp ca kl 7- 7.30, får grøt og morgenstell ca kl 8.

Sover en lur første gang mellom 9.30 og 10.00, sover alt fra 1-2 timer.

Våkner og leker litt før hun får lunch mellom 11.30 og 12.00. Etterpå leker vi sammen på gulvet, dette elsker hun når jeg leker sammen med henne. Hun blir som regeltrøtt igjen i 2 tiden og sover gjerne en time da før hun våkner igjen og spiser middag i 3 tidene.

Så kommer pappa hjem og leker sammen med henne, før det er tid for kveldsgrøt og kveldstell, legger seg som regel kl 7. Hun får også en flaske med melk hver gang før hun legger seg både før lurene og før natta. Er jo selvfølgelig mange dager som vi drar ut av huset og besøker venner eller skal noe annet, men dagen ser fortsatt ganske lik ut.

Det er veldig deilig og kunne ha kvelden når hun sover, ta seg en dusj og slappe av i sofaen!

Ha en fin kveld videre <3

Likes

Comments

I dag har vi bare slappet av her hjemme, ordnet litt i huset og leka masse med snuppa. i kveld skal vi grille ute på den nye terrassen vår som ble ferdig i går kveld! tenkte og lage et eget innlegg om den senere! Nå som vi har ferie er det ganske deilig og bare slappe av hjemme og få gjort ting som må gjøres!

i går kveld før snuppa la seg så reisete hun seg opp helt selv uten og holde seg i noe, blei så stolt! og i dag har hun prøvd å gjøre det om igjen men har ikke gjort det enda, men hun står mye alene nå da uten og holde seg i noe! Hun er så flink!

Men får gå, må ordne til grilling. Ha en fin kveld <3Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg, føler ikke jeg har hatt tid og har egentlig glemt det litt.

Tomine har ihvertfall blitt mye større siden sist. Hun krabber, reiser seg og kan til og med stå en stund alene på gulvet uten og holde seg i noe! flinke jenta mi. Hun spiser 4 måltider om dagen noe som er kjemp bra, stolt mamma! Er utrolig rart og tenke på at i slutten av denne måneden så fyller hun 10 mnd! tia har bare flydd i fra og jeg kan ikke huske at 10 mnd gikk så fort før, hehe.

Her hjemme har samboeren ferie så vi driver å bygger en terrasse ute sånn at vi kan få brukt ute plassen våres mer, gleder meg veldig til det. Vi har også vært på hyttetur ved sjøen, og ferien er over for oss ut denne uka! Tia går alt for fort.... får nyte resten av ferien, og håpe det ikke kommer så veldig mye mer regn nå.

Tenkte og legge ved noen bilder fra ferien i dette innlegget, vi har kost oss masse og hatt en del fine dager med sol da ihvertfall <3

Likes

Comments

Da var det søndag igjen og helga snart over! søndager er en veldig koselig dag syns jeg, liker og bruke tid med venner og familie på denne dagen! og ikke minst se på neste sommer og helt perfekt, de programmene gjør så jeg gleder meg til søndager! I går kveld hadde vi koselig besøk av noen venner, vi spiste pizza og kosa oss! kjenner at det er utrolig deilig at lille legger seg kl 7 for natta nå, vi får så mye mer fritid til venner nå føler jeg. Ho er så flink i en alder av 5 mnd legger ho seg kl 19.00 og sover til ca 07.0, og det har ho gjort i sikkert en mnd nå, stolt mamma!! fra 3 mnd og til nå så har det skjedd så utrolig mye på så kort tid, og jeg synes det er så utrolig gøy å se, gleder meg masse til fortsettelsen! Ho sover fortsatt 3 ganger i løpet av dagen, og da sover ho ca 45 min til 1 time om gangen! hvis noen med små leser dette så kommenter gjerne under hvor lenge og ofte deres sover, spennende og se hvordan andre små sover!

Ha en fin dag videre <3

Fikk fine roser av besøket i går så må jo legge ved bilder av di! også sniker jeg meg inn i bildene da :D

Likes

Comments

Ah som jeg elsker fredager! Har tatt det helt med ro i dag, mamma har vært her en tur og vi har kosa masse med lillemor. Nå er Tomine blitt så stor føler jeg, ho har begynt og rulle bortover gulvet så i det ene øyeblikket ligger ho i den ene enden og så plutselig et helt annet sted. blir gøy og se framover nå, har allerede begynt og ta beina opp under seg også.

Det er lengesiden jeg har skrivd noe her inne nå, har egentlig ikke hatt så mye tid til det! Men i dag hadde jeg lyst! Neste søndag så er det dåp for Tomine og det gleder vi oss masse til, har begynt og forberede og kjøpe inn ting vi trenger, men er ikke helt klart enda da! har lyst til og laget et eget innlegg om planleggingen og et eget innlegg om selve dåpen så jeg har det og se tilbake på, så jeg får prøve på, så får prøve på det.

legger ved noen bilder her, har noen koselige bilder fra vi var på tur og grilla pølser i fin været også var det første turen til lille så tenkte og poste noen av de <3

Likes

Comments

Idag våkna meg og lille gull opp hos mammaen min, vi sov her i natt fordi lille sovna her og da ville jeg ikke vekke ho. vi har spist nachos til middag idag og det smakte utrolig godt. Tomine har fått smake avokado i dag, men det falt ikke så veldig i smak så vi får bare prøve litt flere ganger og håpe ho vender seg til det. Nå er det tid for idol og sofa kos, Tomine var så trøtt at ho sover for natta. Ho har blitt så flink til og legge seg nå og det er utrolig deilig.

Ha en fin fredagskveld videre <3

Noen bilder av snuppa!

Likes

Comments

Etter jeg ble mamma så har jeg en tendens til og glemme ALT..... og det er utrolig irriterende, men heldig vis har jeg kjøpt meg en super almanakk som jeg skriver ned alt i. Når jeg står opp på morran så åpner jeg almanakken for og sjekke om det er noe jeg skal som jeg ikke har husket på selv! og jeg må jo si det er ett pluss at jeg har valgt hvordan den skal se ut selv for det er jo bilde av Tomine på den, og da kan jeg jo ikke bli annet en glad når jeg ser den, hehe! Jeg har bestemt alt fra bilde på forsiden og bakside til innhold og farger selv, noe som er utrolig inspirerende syntes jeg og gjør at jeg får mer lyst til og bruke denJeg har bestilt min på personligalmanakk.com og er veldig fornøyd.

Ha en fin dag <3

Likes

Comments

Heisann! idag er vi så heldige og har blitt invitert på lunch, det blir veldig koselig. lille ligger og sover i vogna si nå og forhåpentlig vis er ho i godt humør til vi skal på lunch, mammaen min kommer og henter oss så drar vi sammen. Vi hadde en veldig koselig kveld i går og besøket på helsestasjonen gikk bra. Tomine har begynt å få litt smaksprøver på blant annet banan og grøt på kvelden, grøten er ho veldig begeistra for men banan der i mot er ikke fult like godt.

Senere idag får jeg besøk av to venninner av meg som det er veldig lenge siden jeg har sett så det blir bra! forhåpentlig vis blir det mye skravling! Jeg tenkte og lage et innlegg om almanakken min som jeg har bestilt på personligalmanakk.com, det er helt rart hvor avhengig man blir av slike ting etter man har blitt mamma, hvis ikke jeg skriver ned tingene jeg skal så glemmer jeg dem nesten alltid, og for ikke og snakke om at jeg bestandig glemmer noe når jeg skal ut av huset.... jaja sånn er det og være nybakt mamma...

Men vi får ordne oss til lunch. Ha en super dag, det skal hvertfall vi <3

Tomine sammen med oldemora si og med lua som mormor har strikka, hehe <3

Likes

Comments

I dag er det dags for helsestasjonen med lille igjen, dette er en ekstra vekt kontroll mellom 4 og 5 mnd for og sjekke at alt står bra til, og det er noe jeg velger selv for og føle meg helt trygg. Akkurat nå ligger Tomine og sover vogna si, noe som passer bra for da er hun opplagt til vi skal på helsestasjonen kl 13.00. Etter vi har vært en tur der så får vi besøk av mormoren min altså oldemoren til Tomine, og det blir så koselig. senere i kveld går turen min videre til på et møte i forever som kan bli spennende og motiverende håper jeg.

Siden jeg ikke har noe særlig med lesere så ser jeg ikke noe poeng i og ha noe spørsmålsrunde eller lignende, jeg blogger egentlig mest for min egen del, sånn at jeg kan se tilbake på hvordan denne tiden med lille snupp var, tror ikke jeg kommer til og angre på det. Jeg tenkte og skrive et innlegg om utviklingen hennes så langt for og se hvordan det blir videre lettere.

Men nå må leg løpe og gjøre meg klar til vi skal av gårde.

Ha en fin dag <3 

Likes

Comments