Mad

Hej piger! Det bliver et smule sent oplæg fra mig i dag, da jeg har siddet med et par afsluttende afleveringer i de fag jeg tager på EUS. Jeg er heldigvis færdig til april, hvilket jeg håber giver mig mere tid til at blogge, for lige i øjeblikket er der ikke plads til meget mere end lektier.

En af mine nye yndlings 'hobbyer' når jeg lige skal slippe væk fra skoleræset, er at sammensætte lookbooks og wishlists på min polyvore profil. I denne omgang har jeg lavet en 2018 wishlist, over alle de ting jeg ønsker mig. Jeg ved godt at man ikke skal gå op i materialistiske ting, men der er intet i vejen for at drømme lidt.

Inde på min polyvore side er der links til det hele, hvis i skulle være interesseret.

Det var alt fra nu. Kys herfra.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mad

For en lille uges tid siden overraskede min kæreste mig med et gavekort til magasin, og jeg vidste præcis hvad det skulle bruges på. Jeg havde egentlig længe kigget på Match Stix Trio fra Fenty Beauty, og havde sat mig for at det var det jeg skulle købe.
Jeg var dog så "uheldig" at Sephora i Magasin, i Odense ikke havde det jeg søgte...
Så jeg endte med at købe lidt andet fra Fenty Beauty. Da Rihanna udkom med makeup linjen Fenty Beauty, vidste jeg med det samme at det var produkter som jeg bare måtte prøve.

Jeg valgte at købe Killawat Highlighten i farven 'Trophy Wife', som er en hightlight der bare ikke kan sammenlignes med andre på markedet. Udover det købte jeg også en Stunna Lip Paint i farven 'Uncensored'. Applikations hovdet er helt unikt, og det er overraskende nemmere at påføre med denne slags hovede.

En af mine yndlings ting i Sephora er at de altid har testere man kan købe. Så jeg valgte at købe Better Than Sex mascaraen fra Too Faced, en mascara jeg længe har hørt godt om. Den sidste ting jeg købte var en ansigtsmaske fra Glam Glow. Det er en limited edition med tegnefiguren Sonic. Hvad der er helt unikt ved dette produkt er at masken er helt blå. Jeg har allerede brugt den, og jeg elsker den.
Jeg har linket alle produkterne øverst, hvis i skulle være interesseret. Dog har jeg ikke kunne finde ansigtsmasken på hverken Sephoras hjemmeside eller Magasins. Kys herfra.Likes

Comments

Mad

Mit navn er Helene Kristiansen, og jeg fylder 23 om 2 måneders tid. Jeg bor i en lejlighed i Odense med mine 2 skønne roommates. Her har vi boet i snart et år.

Jeg kommer oprindeligt fra Svendborg, og blev student for 2,5 år siden (2015) på Svendborg Gymnasium. Siden da har jeg haft sabbatår, hvor jeg har arbejdet diverse steder, såsom Føtex og Bilka. Udover det har jeg arbejdet som bartender og baransvarlig på Heidis Bier Bar i Svendborg.

Jeg har førhen haft en lille Youtube kanal med tilhørende blog. Min Youtube kanal nådede at få 300-400 subscribers, inden jeg valgte at slette den af personlige årsager. Jeg har dog savnet min Youtube og Blog helt vildt, da det er en måde for mig at være kreavtiv på.

Min blog vil komme til at indeholde alt fra mode, mad og fitness, egentlig alt hvad jeg sætter pris på og elsker at bruge min tid på. Så følg endelig med i min vej tilbage til bloggerverdenen.

Likes

Comments