BUKSER TIL PIGER MED LANGE BEN

Hey girls

Jeg blev inspireret til dette indlæg, da jeg så et lignende, bare med bukser til korte ben. Så tænkte jeg "hey, hvor kunne det være nice hvis nogen havde lavet et til lange ben, for wow hvor kan det være svært at finde bukser til os"

Så dette indlæg er for alle os der bærer rundt på et par lange stænger. Det er nemlig ikke altid lige let at finde bukser. Det er faktisk ofte en stor stor udfordring - i hvertfald for mig og mine 177 (ca) cm.

Derfor er jeg kommet jer til undsætning, og vil komme med mine erfaringer omkring hvilke bukser vi kan gå i. Der er 4 styles til at starte med.
1. Birgitte Herskind Nanna pants

Birgitte Herskinds Nanna pants er jo en stor bestseller og det er der intet at sige til. De fungerer godt og give de flotteste ben. De bliver hurtigt udsolgt men kan ofte findes på nettet eller i f.eks magasin.

2. Trompet bukser.

For mig har trompetbukser altid været til lange ben. De findes naturligvis også til korte, men der findes massere af trompetbukser til lange ben og det forlænger dem jo kun yderligere. Me love. Herunder har 2nd day, Mango og Zara m.m.

3. Dr denim.

De har de perfekte jeans til lange og slanke ben. Det har jeg helt sikkert benyttet i mange år og har ejet en hel del par. De er dejlig stretch i materialet og sidder rigtig fint.

Zara - bukser med svaj

Disse bukser er så lange og flotte. De er selv lange til modellen på de 178, men jeg kan ærligt godt lide hvis de lidt for lange, altså det sker jo aldrig. Har selv bestilt et par hjem i sort.

Hvis I fandt det brugbart, kan det være jeg laver nogle flere i rækken af samme slags.


Må I have en dejlig forlænget weekend!


Kisses

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer