Hey loves

Sådan! Nu er #nouw30daychallenge slut. Jeg er så mega stolt af at jeg klarede det her.

Hele denne udfordring startede rigtig godt ud. Jeg havde brainstormet en masse og forberedt nogle indlæg samt skrevet idéer ned. Jeg vil selv mene jeg var rigtig klar. De første mange indlæg gik rigtig fint. Jeg synes kvaliteten af dem var super gode, og med en masse godt indhold. Det altså en dejlig følelse.

At finde på 30 indlæg er jo ikke helt nemt, men jeg mener selv at stort set hver og et indlæg, har lavet op til den normale standard i mine indlæg, som jeg gerne vil opnå. Dog faldt denne kvalitet en smule da vi lakkede mod enden.

Det har igennem denne challenge naturligvis være hårdt. Puha. Jeg gik personligt igennem nogle ting, som gjorde at jeg mistede lyst til alt drastisk. Ang at mine indlægs kvalitet gik lidt nedad, tror jeg 100% skyldes dette. Jeg mener altså ikke at det havde noget at gøre med at jeg sjuskede tilsidst, fordi at denne challenge lakkede mod enden. Tværtimod. Men jeg gav ikke op og satte mig alligevel ved computeren hver aften og lavede indlæg til jer - noget jeg er rigtig stolt over. Jeg vil ikke gå nærmere ind på hvad det var der skete, men det har ikke været det sjoveste eller nemmeste.

Jeg har fået en stor øjenåbner for hvor nemt jeg kan få idéer og inspiration. På de mest simple tidspunkter og situationer, kan en god idé opstå, som jeg vil dele med jer. Jeg havde nemlig gættet på at idéer ville blive et kommende problem i denne challenge. Hvad skulle man finde på? Overrasket! Men på den bestemt mega fede måde!

Der var ikke ét tidspunkt hvor jeg satte mig og brugte mere end 2 minutter på at tænke. Jeg havde forventet jeg kunne bruge timer. Men nej. Med det samme jeg satte mig ned ved computeren, så kom der idéer. Dette gør naturligvis også at jeg for fremtiden vil have meget lettere ved at lave indlæg til jer. Jeg ved at jeg kan.


Jeg kiggede lige statistikken over den sidste måned, og ja - der er sket en forskel. Der er kommet mere trafik, og flere folk til. Det er jeg så glad for. Dog har jeg ikke promoveret så meget for mine indlæg på Instagram, så jeg kunne endda have opnået højere tal på mange af parametrene. Det gør mig dog slet intet - og er et aktivt valg jeg jo har truffet.

Et andet sted hvor der er sket stor udvikling, er på måden jeg skriver indlæg på. Før denne challenge, tog det mig rigtig lang tid at kreere et indlæg. Efter 30 indlæg nu, så kører den bare, og jeg kan gøre det SÅ meget hurtigere end før. Det er dejligt og fedt! Jeg arbejder langt mere professionelt nu - hvilke var en af pointerne for denne challenge.

Alt i alt, jeg synes det har givet rigtig godt på mange måder at deltage i denne udfordring, og jeg fortryder ikke ét sekund at have været med i denne challenge. vigtigst af alt, har det vist mig, at når alt kommer til alt, så selv efter 30 dage itræk med indlæg, så føler jeg stadig både lyst og motivation til mere blogging + jeg har opdaget hvor højt jeg faktisk er villig til at prioritere bloggen. Det giver mig følelsen af, at det her, det skal jeg bare fortsætte med. Istedet for at være på denne platform halvhjertet, er jeg det nu 100% helhjertet. Fedeste følelse.

Vigtigst af det hele - TAK til jer der har fulgt med og læst hver dag. Jeg sætter stor pris på det og glæder mig til at udgive endnu flere indlæg til jer i fremtiden. Det har været en fornøjelse!

See you soon

Helena <3


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Godmorgen loves. I dag er indlægget lidt anderledes. Jeg ligger nemlig inden med nogle tanker om det at tro på noget anderledes. Jeg tror nemlig på horoskoper i en høj grad. Om det er overtro, er jeg ikke sikker på, men det er det vel i nogles øjne.

Jeg har altid synes at nattehimlen og rummet har været meget fascinerende. Jeg husker som lille på cykel, at jeg kørte direkte ind i en parkeret bil på vejen, fordi jeg havde så travlt med at kigge på stjerner. Jeg udvalgte endda én, som jeg kaldte MIN stjerne. Den kiggede jeg op på hver gang der var stjerner at se på himlen. Jeg vidste præcis hvilken det var - og nej det var ikke en af de der store som man altid ser.

Jeg ved ikke præcist hvornår eller hvordan jeg fik interessen for horoskoper. Jeg husker dog at jeg havde en masse apps der hver dag sagde hvad jeg skulle gøre den pågældende dag. Dem slettede jeg dog hurtigt da de var dårlige og tydeligvis tilfældige, mange dage endda de samme.

Så googlede jeg rundt på nettet og stødte på en meget anerkendt astrolog, en kvinde (husker ikke hendes navn) Jeg læste om alt muligt gratis materiale. Her så jeg bare tekster hvor jeg tænkte - det der det er sandt. Og ting der var sket i mit og min families liv var direkte beskrevet. Og det var følsomme emner. Man kunne så tilmelde sig hendes daglige horoskop og det har jeg læst siden. Det er som håndskrevet til mig.

Jeg kan godt lide at leve min dag udfra horoskopet og at tro på at der er noget deroppe der ligesom bestemmer over hvordan vi bliver som mennesker. For nogle vil dette lyde fjollet, men det er skam noget jeg tager ret seriøst.

Måske nogle af jer også tror på den slags? Om i gør eller ej, håber jeg at I fandt indlægget hyggeligt.

Jeg er selv krebs/cancer til de nysgerrige, som også studerer folk udfra deres stjernetegn.

Love, Helena


ps, noget jeg elsker, er at sidde og læse og finde quotes om mit stjernetegn på pinterest. Det er så meget man kan relatere til hehe


Likes

Comments

Contains affiliate links

Efter maaange indlæg med fokus på fede items fra Baum unf pferdgarten tænkte jeg det var på tide med ét helt indlæg direkte dedikeret, til det jeg nok må kalde mit yndlingsbrand. Der er nok nogle highend mærker som står mig højere på listen, men indenfor "hverdag" og den mode, der synes jeg at de udfordre både stil, mønstre og farver på den fedeste og på de mest finurlige måder. Me like.

Har samlet noglet af min favoritter ligenu, med fokus på den nye sæson og nogle af de nye tendenser. Herunder pastelfarverne, mørkegrøn/mørkeblå og andre ting vi vil se i løbet af de næste måneder.

Glæder mig til at solen kommer frem og der efterhånden kan hoppes i korte ærmer og tynde jakker. Tænker I er med mig på den.

God mandag derude! Alt er forresten tagget på billedet.

Love, Helena

Likes

Comments

Hey you og velkommen tilbage.

I dag har jeg samlet mine 10 mest populære indlæg til jer. Hvis I som jeg, ofte keder mig lidt på en søndag, så kan i kigge tilbage sammen med mig. Kan også være at du selv er blogger og mangler inspiration til nye indlæg. Herunder er i hvertfald nogle bud.

Enjoy

Love, H1. Mit nye køb fra Gucci

2. Ankommet til New york

3. Outfit + mit nye guccibælte

4. Wanties at the moment

5. New york

6. Decor inspiration

7. Get to know me 2

8. Black friday favorites

9. 5 Instagrams jeg elsker

10. Få en god start på gymnasietidenLikes

Comments

Jeg har efterhånden set en helt del af disse indlæg og jeg må indrømme at jeg tit bliver inspireret til ny og god musik.

Jeg har valgt at finde nogle af mine favoritter indenfor nogle forskellige kategorier (hverdag, træning og afslapning)

Og hvem ved? Måske er det noget jeg kan begynde at lave en gang om måneden. Hvis det altså viser sig at interessere jer. Sangene jeg vælger er ikke nødvendigvis nye eller noget, det er bare nogle jeg har hørt en del på det sidste.

Nyd dem.

-Helena <33
HVERDAGSMUSIK

- Sober - G-Eazy

- Not a love song - Bülow

- Saved - khalid

- Him & I af - G-Eazy

- for you - liam payne


AFSLAPPENDE

- Idfc - blackbear

- Feelings - maximillian

- wicked games - the weeknd


TRÆNING

- CPH girls hedegaard remix

- søvnløs hedegaard remix

- beautiful heartbeat

- the riddle bounce

Likes

Comments

Se engang hvor fine de er!

Jeg har lige købt et par nye øreringe fra Maanesten. Jeg er simpelthen SÅ vilde med dem. Man kan vel godt kalde det en lille valentinsgave til mig selv. Selvforkælelse må man aldrig glemme.

De kan købes her , dog er de udsolgte ligenu.

Jeg håber at I kan lide dem.

Love, Helena

Likes

Comments

Det er ferie for mange af os, og jeg er ellevild med det. Spenderer dagligt mange timer i sengen og får rigtig slappet af, men samtidig hygger jeg mig også med ting jeg godt kan lide.

Noget jeg specielt har elsket at bruge tid på, er at se serier. Jeg elsker det. Men jeg trænger til en ny, så sig ENDELIG til hvis du har et godt forslag?

Har selv set en del forskellige. Men indtil videre har jeg 3 favoritter som jeg i dette indlæg anbefaler jer:


Gossip girl. Rigtig fed pigeserie. Handler om rigmandslivet, lækkert tøj og designertasker, og så selvfølgelig en masse drama og intriger. Pisse god

Riverdale: Kommer det som nogen overraskelse? Det tror jeg ikke. Fed teenageserie der handler om drama i byen riverdale, hvor der sker mystiske ting. Mega spændende og lidt uhyggeligt tiltider hvilket jeg elsker!

Dollars/dynasty: Rig business-familie med familiedrama og der sker også bare mange specielle og vilde situationer. Lyder umiddelbart ikke ret fed, but trust me.Likes

Comments

Tænk engang, nu er der kun 6 dage tilbage af #nouw30daychallenege. På den ene side synes jeg at tiden er gået rigtig hurtigt, på den anden side er det jo et stykke tid siden vi startede.


Nu mit syn mere dybdegående på hvordan det er gået/går #nouw30daychallenge. Vi har jo kun en lille uge tilbage.

Jeg synes det har gået så fint, men jeg kan også godt mærke at min personlige vurdering af indholdet i mine indlæg, er gående ned ad bakke desværre. Det er dog ikke meget. Jeg synes stadig mit indhold er fint, og man kan jo ikke ikke lave 12-tals indlæg hver dag. Denne udvikling tror jeg er ret naturlig, eftersom det naturligvis er svært at lave lige spændende indhold 30 dage i træk.

Indtil videre synes jeg at jeg har fået lavet en masse godt og varieret og er so far rigtig stolt af at jeg stadig er med, trods nogle ting der er sket på den personlige front de sidste uger. Men det tænker jeg at vi alle kan genkende til. Man må bare blive ved og så skal der nok komme ro og styr på det hele.

Jeg kan mærke at jeg er blevet mere erfaring som blogger allerede nu, da jeg ikke længere skal tænke ligeså meget når jeg skriver. Altså jeg ved hvordan jeg vil have det og formulere mig allerede på forhånd. Det gør også at jeg har lært at arbejde hurtigere og mere effektivt.

Jeg ved også nu, at uanset hvad, så kan jeg godt finde på indhold. Ikke sikkert at det er det fedest fede, men det er relevant og jeg kan godt hvis jeg vil.

Min inspiration i ting er også stigende. Jeg får idéer på helt nye tidspunkter nu og det er så dejligt at udviklingn er så mærkbar.

Jeg håber at I indtil nu har nydt at læse med. Jeg har i hvertfald hygget mig meget og glæder mig til de sidste indlæg.

Love, Helena <33

Likes

Comments

Indlæg lavet i samarbejde med Ideal of sweden.


Wuhu, se hvilket lækkert cover jeg har modtaget fra Ideal of Sweden . Jeg er helt vild med det, må jeg indrømme.

Jeg er typen der altid har syntes at en mobil er flottest uden cover, så derfor har jeg gået uden. Det har dog resulteret i en masse ødelagte skærme. Jeg har dog ændret min mening omkring dette. Mit nye cover er SÅ lækkert, minimalistisk og skandinavisk - lige som jeg kan lide det. Og det er altså endnu flottere med en mobil i.

Det er endda blevet testet. Jeg er nemlig ret så klodset, så jeg taber min mobil alt for tit. Coveret gjorde sin pligt, hvilket viser kvaliteten.

Det overraskede mig også med materialet indeni coveret. Det er nemlig ikke blot plastik. Der er sådan en lækkert blødt materiale til at beskytte telefonen mod slag og ridser.

Jeg har været så heldig at kunne give jer en rabatkode på 20%. Den er DK2018. Den vil være gældende indtil 31. Marts. Hvis i vil se mere til deres produkter, kan alt findes her .

Der er mange flere flotte styles og covers. Det var virkelig svært at beslutte hvilket jeg helst ville have selv.


Jeg håber at I kunne lide indlægget og at I er ligeså vilde med coveret som jeg er.

Love, H


Likes

Comments

Contains affiliate links

En ny uge er startet, og jeg har ferie. Dejligt!

Jeg anskaffede mig som nogen ved, disse flotte Birgitte Herskind bukser fornyeligt og er blevet så vild med dem - og med farven! Jeg har valgt at finde nogle flere lækre items i rød på boozt.com. Man kan virke pifte et outfit op, og så er farven jo bare super flatterende.

Jeg har linket alle items på billedet, hvor I kan tjekke dem ud.

Fortsæt dejlig mandag.

Love, Helena <3

Likes

Comments

Hey you og velkommen tilbage

Det er søndag. En ny uge starter og det er lidt hårdt. Jeg er dog glad alligevel.

Jeg har nemlig lige modtaget min nye eyelash growth serum fra Sanzi beauty. Et produkt jeg slet ikke kan vente med at blive bedste venner med. Jeg elsker nemlig flotte og lange øjenvipper. <3

Jeg har længe overvejet at få lavet falske øjenvipper, men har undladt, da det hurtigt falder af og er meget dyrt i længden.

Sanzi beauty's eyelash growth serum, er en serum til øjenvipperne som gør dem længere, fyldigere og stærkere. Hvilken pige ønsker ikke det? Og det er dine egne.


Prisen er 590,00,- kr pr. produkt. Det kan købes her.

Og hvordan kan jeg være sikker på det virker? I princippet kan jeg ikke. Men det er sådan at der er tilsat det dokumenterede patenterede peptid formel kaldt SymPeptide, som har en dokumenteret effekt på vækst af øjenvippehår. Derudover kender jeg personligt flere som har opnået succes ved brug af vippeserum. Både unge og voksne.

Dette produkt har også super gode anmeldelser og mange har dokumenteret deres flotte udvikling her.

Jeg kan bare slet ikke vente med at se effekten af produktet. Jeg vil naturligvis opdatere jer igennem dette forløb og vise jer hvad jeg opnår.

En ekstra bonus ved produktet er, at det er super nemt at bruge, da det kun skal påføres én gang dagligt. Endnu bedre er, at dette produkt er billigere end de andre alternativer som ligenu er på markedet. Se billedet herunder, hvor du kan sammenligne priser og fordele.


Jeg glæder mig til at vise jer mit resultat af produktet!

Fortsæt rigtig dejlig dag.

Love, Helena

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey piger

Ferien er startet for os som går i skole, og det er så dejligt! Endnu bedre er for dem som også skal fejre Valentin med en sød fyr/kæreste her i ferien. Jeg er her iblandt og glæder mig. Normalt gør jeg ikke sådan vildt meget ud af denne dag, men jeg kan mærke at mint engagement for denne dag er stigende hvert år.

Jeg har samlet en masse ting du kan anskaffe dig til valentinsdag, hvis du vil give den lidt ekstra.

Der er ikke lang tid til, så det er sidste chance for at få bestilt kjolen eller smykket hjem i dag.


- Den røde læbestift. Herunder kan den naturligvis også være andre flirtende farver eller blot en lækker gloss. Men hvad er mere tiltrækkende, end lækre og kysseklar læber?

- Et lækkert sæt undertøj. Det næsten obligatorisk. Jeg fandt et flot sæt fra Victorias Secret, som I kan se. Vil man bruge flere penge har Agent Provacateur også en masse mega lækkert undertøj. Herunder er selvsiddende strømper jo også et hit (både for varmens og udseendets skyld) - og en kimono er jo også et hit at tilføje til.

- En forførende kjole og et par lækre sko. Jeg fandt denne super flotte sag fra Nelly. Desværre er jeg ikke selv ejer af en rød kjole, selvom jeg utrolig gerne gad eje en. Specielt den på billedet har fanget min opmærksomhed før. Og skoene fra Valentino, de taler for sig selv. Nøj hvor ville jeg gerne eje dem.

- Smykker. Herunder hvad du selv er til. Men jeg synes specielt guld er flot og ekstra fint. Jeg har givet nogle bud herunder.


Jeg håber at I kunne bruge dette til inspiration. Og til jer der skal fejre dagen, må I få en super lækker en af slagsen.


Love, Helena <3

Likes

Comments

Hey og velkommen tilbage.

Dette indlæg er mine holdninger og tanker til alt omkring sponsorerede indlæg. Jeg har nemlig en holdning til dette, som jeg gerne vil ud med.


Til start vil jeg først sige: Jeg synes det er 100% i orden at lave sponsorerede indlæg og modtage penge/produkter, så længe at man kan stå 110% indenfor brandet, produkterne og aftalen.

Jeg har selv lavet en smule sponsoreret arbejde. Jeg synes det er super fedt at få nogle fordele, i og med at man lægger så meget tid i det. Jeg bliver dog også kontaktet af firmaer, hvor jeg bliver halvsur over deres tilbud.

Fornyligt blev jeg kontakten af et firma på Instagram. Jeg holder deres navn anonymt, men nogle vil måske vide hvem jeg taler om. De gav et tilbud, hvilket er helt fint. Jo længere jeg dog læste igennem deres besked, desto mindre og mindre attraktivt blev det. Jeg kan dog se at en hel del mindre bloggere og Instagramere, har sagt ja til denne reklame. Det er en reklame, hvor at det for for ingen vil kunne svare sig. Og for dem hvor det ville - ville de selv være for store og have for mange læsere/følgere til at sige ja til en sådant elendigt (sorry) tilbud.

Jeg mener virkelig at det er så vigtigt kun at sige ja til reklame som passer til dit indhold, og som er noget dine følgere ønsker at se. Man skal ikke bare sige ja til et eller andet, fordi så får man noget gratis eller en sjat penge. Det ser jeg bare ret tit, synes jeg. Det ødelægger bare både troværdighed og image for bloggeren. Det så uprofessionelt.

Før man takker ja til et tilbud, burde man virkelig læse betingelserne grundigt og gøre op med sig selv om det er det værd for en og hvordan dine følgere vil se på det. Jeg er i hvertfald træt af at se reklamer på produkter, som ingen mennesker vil interessere sig for, men hvor det bare skærer igennem at det kun er gjort, for at få et eller andet.

Og tjek endelig op på at det ikke er en fup-aftale, med et skjult abonnement eller andet.


Det er op til folk selv, men jeg tror en del vil have det på samme måde som jeg. For det vælter mere end nogensinde med reklamer på sociale medier.

Mit bedste råd må være at være super kritisk. I sidste ende kommer man længst sådan. Man skaber troværdighed og værdi som blogger og Instagrammer.


Love, Helena

Likes

Comments

Heyy og velkommen tilbage.

I dag skal jeg gøre jer klogere på hvordan jeg tager mine billeder til bloggen og til min Instagram. Så jeg har besvaret et par spørgsmål herunder som jeg håber vil være svar nok på alt omkring mine billeder.

Hvem står bag kameraet?

- Det kan være meget forskelligt. Jeg foretrækker oftest veninder til det. De plejer at vide hvordan gode billeder skal tages og derudover så vil de oftest selv gerne have nogen hihi. Ellers er mine forældre eller søskende også søde til at hjælpe, hvis vi f.eks er på ferie eller familiesammenkomster hvor der ikke er andre der kan tage dem. Jeg har endnu ikke rodet mig ud i at lære at tage dem alene, men jeg har hørt en del Instagramere sige at de gør det. Måske det burde overvejes?

Hvor tager du dem henne?

- Det afhænger af hvor jeg er. Jeg synes at en baggrund gør rigtig meget, så jeg hader at skyde et outfit et sted hvor jeg ikke har en bagrund der fungerer. Det ødelægger billedet. Og husk selvfølgelig at tage billederne et sted hvor lyset fungerer. Jeg synes ikke direkte sol er godt, men for mørkt er heller ikke godt. En mellem overskyet dag plejer at give et godt lys, og ellers kan man jo hjælpe det godt på vej med en redigering. Hellere for mørkt end for lyst, ifølge mig.

Hvordan redigerer du dem?

- Alt dette har jeg lavet et indlæg omkring HER. Tjek det ud. Ellers kan du følge min Instagram HER for flere billeder og opdateringer.


Har tilføjet en masse outfitbilleder nederst i indlægget.

Håber det kunne besvare spørgsmålene og at I fandt det interessant.

Og lige et kort og hurtigt TAK til alle jer der stadig læser med igennem #nouw30daychallenege. Det sætter jeg stor pris på!

Love, H

Likes

Comments

Velkommen tilbage.

I dag står den på rigtig lækkert tøj - nemlig Isabel Marant.

Jeg har googlet lidt rundt og fundet nogle stykker tøj, jeg tænkte kunne være lækre at have i garderoben.

Jeg synes personligt at Isabel Marant laver mange specielle designs, derfor skal jeg virkelig forestille mig tingene med noget andet sammensat, for at kunne se det flotte og unikke. Jeg kan anbefale at google det specifikke stykke tøj og så se hvordan modellerne har det sammensat. Det ændrede i hvertfald mit syn på meget af tøjet.

Favoritten på denne collage må være kjolen. Den så jeg faktisk også på en model først og blev helt forelsket.

Må I have en fortsat skøn dag!

Love, H

Likes

Comments

Godmorgen og velkommen tilbage

I søndags fik jeg shoppet lidt med en veninde, hvor jeg fik anskaffet mig disse lækre bukser fra Birgitte Herskind. Jeg synes det er et hammer fedt køb, i og med at jeg næsten intet rødt har i min garderobe. Derudover er rød en super flaterende farve, som formår at få en til at skille sig ud. Jeg er vild med det!

I går fik jeg stylet bukserne og fik taget lidt billeder, så jeg kunne dele det med jer! <3

Jeg kombinerede dem med min Baum und pferdgarten glimmertrøje, da ærmerne havde røde detaljer der passede perfekt til. Bæltet blev tilføjet for at der var en rød tråd med sorte sko, bælte og jakke. Derudover har bæltet guld logo, ligesom detaljerne på min sko. Det passer så godt sammen!

Modellen er Birgitte Herskind Nanna pants.

Jeg håber at I synes om mit outfit!


Love, Helena

Likes

Comments

Heey & velkommen

Så blev det mandag igen. Puha, hvor er jeg ikke vild med det. Men i dag kan jeg fejre at vi er halvvejs i #nouw30daychallenge. Jeg må indrømme at jeg tiltider bliver lidt presset med indlæg, men jeg har indtil videre været ret god til at få skrevet nogle indlæg forud, så at jeg ikke skal sidde og stresse på dagen. Jeg vil se om jeg kan fortsætte denne strategi. For når man går i 2g ved siden af og har en masse ting man skal, så kan det presse.

Men jeg fortsætter, og har stadig et mål om at gennemføre denne challenge.


Videre til det reelle i dette indlæg.

Det er ved at være lidt tid siden at jeg sidst lavede en GTKM, så jeg tænkte at det var på tide. Jeg synes selv det er så hyggeligt at læse disse indlæg, og det givet et nyt og anderledes, mere virkelighedsnært billede, af personen, som man ikke får på billeder og sociale medier.

Jeg håber at I vil finde indlægget hyggeligt.

Nyd de 20 facts og fortsat super weekend!

Love, H-Jeg er mest til varme ferier, fremfor skiferier. Skyldes at jeg altid fryser tror jeg, haha

-Jeg er 178 cm. Så langbenet - det er jeg

-Min forkærlighed er for sko og tasker. Kan ikke helt bestemme hvilken der ligger højst

-Jeg elsker elsker elsker junk food og usund mad. Det min store guilty pleasure.

-Jeg bryder mig dog ikke om slik, vingummi og den slags - nogo

-Jeg har nævnt det før - Men Victorias secret og modellerne, er min store interesse at stalke på IG haha.

-Jeg elsker tomater og nødder (specielt saltede mandler) som sund snack.

-Piercinger og tattoos er som udgangspunkt ikke mig

-Jeg har modsat en del piger, super god selvtillid. Jeg er glad for mig selv, og synes det er vigtigt at lære at være. Ingen er perfekte jo.

-Jeg er ikke ret vild med at gå i skole. At sidde på numsen hele dagen, er jeg ikke skabt til. For meget krudt bagi haha.

-Jeg er modsat mange, mere fan af at shoppe i fysiske butikker fremfor internettet. Hænger nok sammen med at jeg sjældent passer det tøj jeg bestiller. Til gengæld elsker jeg at finde alle mine wanties på nettet. Men jeg tænker at vi alle er enige om at det er det fedeste at købe dyrt design i fysiske butikker. (tasker, sko, bælter m.m)

-Jeg hører helst musik til alt jeg laver og på hele døgnet. Det motiverer virkelig.

-Jeg er ret klodset. Jeg kan slet ikke styre mine lange arme og ben.

-Jeg er meget udadvendt og kan snakke med så godt som alle. Bliver det akavet, så snakker jeg fra tavsheden haha.

- Jeg er vanvittigt bange for edderkopper. Går amok og skriger hvis jeg pludselig har en lige omkring mig. Ren refleks ://

- Jeg har 2 helbrødre og en halvbror. (15, 19 og 27 år)

- Jeg er et kæmpe kattemenneske. Elsker dog også hunde og generelt mange dyr.

- Jeg er typen der har svært ved at spare op. Der er nemlig noget i alle priskategorier jeg gerne vil have, og hurtigt er det købt.

- Jeg står altid ved hvad jeg siger, og siger tingene som de er. Det kan have sine ulemper tiltider. Men jeg hader selv folk der ikke står ved deres meninger og hvad de har sagt. Sorry not sorry

- Jeg er super stædig og vil gerne have tingene efter mit eget hovede. Desværre ikke altid man kan detFor flere opdateringer og billeder. Følg med på min Instagram.

Likes

Comments

Velkommen tilbage til endnu et indlæg.

I dag skal indlægget handle om letpåklædte billeder på sociale medier og hvordan jeg forholder mig til det. Dette indlæg er 100% subjektivt og jeg bestemmer ikke hvad der er rigtigt og forkert. Dette er blot min mening.

Først og fremmest, har jeg selv et par delvist letpåklædte billeder på min Instagram. Det siger jo naturligvis noget om min tilgang til det.

Alle kendte, modeller, sangstjerner osv, gør det allesammen. Ingen stiller spørgsmålstegn. Men hvis en helt normal pige gør det - så er der straks en masse holdninger. Jeg mener jo personligt, at om Rihanna poster et billede i bikini, eller om jeg gør, så er det det samme. Det burde modtages på samme måde. Det ærger mig lidt hvorfor folk pludselig får så travlt. Bunder det i misundelse, som så ofte med piger? Eller hvad skyldes at folk pludselig snakker så meget? Du kan møde hende på stranden og se præcis det samme, men her stiller ingen spørgsmålstegn. I don't get it..

Jeg er super meget modstander af janteloven i Danmark generelt. Også hvad angår at pille folk ned der har et flot udseende. Alle kender typen der ikke kan unde andre andre succes, fordi de ser lidt bedre ud end dem selv. (Læs mit indlæg om jalousi blandt piger her) men jeg synes bare at det er lidt underligt hvorfor at den jantelov ikke gælder alle? Hvad er lige forskellen? Andet end antal mennesker der ser det. Så fordi at Rihanna har mange mange gange flere mennesker der ser det, så må hun gerne? Det giver i mit hovede endnu mindre mening.

Før i tiden, lyttede jeg super meget til de her mennesker som får travlt når de ser den slags på sociale medier. I dag er jeg heldigvis super ligeglad med andres mening. Hvis jeg selv synes jeg ser godt ud, og har et billede som jeg kan lide, så ryger det op på mine medier. Jeg gider ik engang sidde og bruge tid på at tænke på hvad andre nu skal synes. Fair nok de ikke selv gør det, det betyder bare ikke at jeg gør noget forkert fordi jeg er stolt af hvordan jeg ser ud.

I vores samfund hvor så mange lider af dårligt selvværd, er det da synd at pille dem ned, som rent faktisk kan lide sit eget udseende. Ikke sagt at fordi man ikke deler billeder, betyder det man ikke kan lide sit udseende.. Slet ikke. 100% fair hvis man ikke ønsker at dele den slags. Uanset grunden.

Jeg synes det er fedt at nogle folk promoverer, at man skal elske sig selv og sige "se mig, jeg er god nok som jeg er"

Mit budkab er - del billeder hvis du vil, lad vær hvis du ikke vil. Men intet er forkert. Ingen grund til at snakke lort om andre bare fordi de har et andet syn på dét at dele de billeder end du har.


Jeg håber at I fik taget jer tid til at læse indlægget. Jeg deler de her indlæg, for også at prøve at være så personlig som overhovedet muligt. Så at I kan fornemme hvem jeg er. Men derudover også fordi at jeg synes budskabet er godt.


Fortsæt dejlig søndag.

Kærlighed til jer alle (inkl kroppen) fra mig <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey friends

Snart weekend. Wuhu. Jeg har en ret stille og roligt weekend, hvilket bliver meget rart.

For alle os skandinavere, er det jo ikke altid så nemt at få farver inkluderet i vores garderobe. Dog synes jeg, at blå er en af dem som er lettest at få fyldt ind i garderoben. Derfor har jeg lavet 3 bud på hvordan at man kan få nogle outfits med blå detaljer og nuancer.

Alle produkter er tagget på billedet.

Glædelig shopping!

Love, Helena

Likes

Comments

Endelig! Nu er det fredag, og jeg fik forlænget weekend denne uge, da jeg ikke har været i skole i dag. Det lækkert. Derfor brugte jeg dagen på noget helt andet. Jeg var nemlig en tur til frisøren. Jeg synes at mit hår bliver så kedeligt og mørkt her til vinter, så jeg trængte til et friskt pust.

Jeg er blevet blond igen. Ikke platinblond eller sådan hvidt - det ønskede jeg ikke. Men jeg havde denne farve for et par år siden og savnede den. Så nu er den her, og jeg er så glad for det. Selvom man lige skal vænne sig til at kigge i spejlet og se noget helt anderledes.


Jeg håber at I kan lide det. Der er billeder herunder, så at I kan se forskellen. Det første billede er før, og de 3 andre er efter.

Må I have en super dejlig weekend! <33

Likes

Comments