Vågar knappt säga något med noja att ”jinxa” det.. Men gårdagens fysiska mående var ett av de mer okej på länge. Skönt? Ja som tusan!!
Var småyr och upplevde en aningens inre stress, tack & lov inte i närheten av det jag känt dagligen under x antal veckor.
Om det är förändringen av medicinen som på endast en dag gjort skillnad vet jag inte?
Får se hur denna dag ter sig. Om yrseln och den inre stressen håller sig på en lägre nivå (i den bästa av världar avlägsnar sig helt) eller om den slår ner likt en blixt från klarblå himmel.
För stunden är det okej-ish. Lite yr och stressad inombords vilket förmodligen mestadels beror på ångest då jag i skrivandets stund äter frukost.

Eftersom måendet var bättre igår besökte jag gymmet. Slank in på anläggningen 15:30 och det var mycket folk!
Dividerade kring huruvida jag skulle stanna eller ej? Beslutade mig för att inte avskräckas av alla oljud och människor. Har börjat inse att precis som när jag kommit igång med mitt träningspass fokuserar på mitt gör majoriteten av de andra i lokalen likadant.

Värmde upp med löpning i 10 minuter. Därefter utfördes en variation av övningar för armar/axlar/rygg samt ben under ett tidspann av 20 minuter.
That’s it. Känner inget behov av att träna längre än runt halvtimmen. Gör man det effektivt räcker det gott & väl för att aktivera kroppen på en bra nivå.
Visst skulle jag kunna gasa på och köra intensivt en avsevärt längre tid. Men faktum är att jag numera inte vill pressa mig och må skit i flera dagar efteråt (som jag tyvärr gjort alltför många gånger genom åren). Det leder ingenvart på så vis att det inte gynnar mig och min kropp.

Tillbaka hemma duschade jag och åt mellis.
Resten av kvällen spenderades mestadels på soffan framför sport och YouTube.
Besökte mao aldrig mina vänner. En av dem hörde av sig och skrev att de skulle träffas runt halv nio. Då hade jag redan klivit i pyjamasen. Var även trött så jag skrev tillbaka att jag gärna träffar dem en annan gång framöver.

Denna dag har, förutom ett besök till Ica Maxi, inga planer. Får se vad jag kan tänkas hitta på helt enkelt.

Hoppas du mår väl och får en lugn söndag ❤️

Likes

Comments

Guldstunden på dagen är här. Frukost och en balja kaffe. Det smakar förbenat gött efter en natts sömn. Tänkte skriva ’efter många timmar utan energipåfyllningmen så är icke fallet.
Denna tjej har varit uppe och sörplat ND även denna natt. Är likt ett barn som behöver välling även nattetid.
Har någon bebis och själv vill sova hela nätterna? Hör av dig så kan jag mat ditt barn samtidigt som mig själv på natten. *blink-blink* Kanske kan erbjuda syrran den tjänsten när bebis kommer om ett par månader?

Idag är dag nummer ett med lägre dos Levaxin. Håller tummar & tår för att detta ska göra susen!
Förutom energi-refillen under natten sov jag hyfsat. Tyvärr är jag inte utvilad trots det men jag sover hellre och drömmer skumt än ligger klarvaken i ottan.

Planerna för dagen är, om yrseln inte är för stark, att besöka gymmet en stund.

Mottog även en inbjudan för spelkväll hos ett par fina vänner. Har inte träffat dem på evigheter så jag hoppas verkligen att jag ska må så pass okej ikväll att jag kan ta mig dit, om så bara en stund.

Förutom det kommer jag med största sannolikhet spendera endel tid framför OS och FA-cup fotboll.

Har provsmakat Kokosghurten från Garant nu.
Måste medge att jag blev förvånad över det faktum att den inte har en tydligare smak av just kokos!? Det med tanke på att den till 99% är baserad på kokosmjölk.
Hur som haver är den len i konsistensen och har som skrivet en mild kokossmak.
Helt ärligt är jag besviken. Trodde den skulle vara mycket godare. För sitt pris på 17kr(på Willys) för mängden 125g skulle jag inte köpa den igen.
Då gillade jag den havrebaserade gurten från Valio bättre. Den har dessutom ett bättre pris. Köpte en burk på 125g för 8kr på Willys. (Ica Kvantum säljer dem för 11kr.)
Värt att nämna är att havregurten har en konsistens som går åt det mer gelé-iga hållet. Lite som den i ProPud

Likes

Comments

Hatten av till Apotea för kanonsnabb leverans.
Lade ordern igår kväll kl.17:30. Mottog en sms:avi idag kl.10:33.
Mindre än ett dygn för plockning, pack och frakt. Imponerande!

Ytterligare en positiv stund från förmiddagen som passerat är att läkaren från VC ringde.
Hon ställde frågor och kikade på provsvaren.
Sa därefter, baserat på mina svar om måendet, att jag har många symptom som tyder på att det är som misstänkt, att dosen Levaxin möjligen är aningen hög. Det i kombination med att TSH är aningen ”pressat”(läkarens ordval) resulterade i att jag nu fått ’OK’ på att sänka dosen.
Ska kila till Apoteket någon gång under dagen och hämta ut den nya pillerburken.
Noteras ingen förändring åt det bättre sa läkaren att jag ska höra av mig igen. Men jag hoppas såklart på att inom 1-2 veckor må bättre.

Likes

Comments

Ringer inte läkaren innan fredagen är över sänker jag Levaxindosen på eget bevåg och håller tummen för att det är pga den kroppen inte mår väl. Blir det ingen skillnad är det bara att höja dosen igen.

Är yr, skakig och stressad inombords.
Ursäkta mitt klagande och tjatande kring detta men det känns som att det blir värre för var dag som passerar. Klarar vissa stunder knappt av att gå ut pga yrseln. Inte blir det bättre av att vila heller för den inre stressen gör att jag, hur mycket jag än försöker, inte kan slappna av.

Ska släppa måendet för nu. Tänker istället fokusera på något roligare. Ska starta veckans New Music Friday på Spotify och till tonerna av det styra upp en sats dadelchokladbollar. De är dunder.

Fyndade två nyheter på Willys igår. Siktar på att testa de båda någon dag under helgen.

Likes

Comments