Veckans planer

Veckorna springer förbi! Det är helt galet, men det är mycket roligt som händer också (trots rådande pandemi!). Jobbet går bra på CHECK! och jag har haft mycket kvalitetstid med nära vänner och familj på sistone. I helgen blev det ännu mer av det när jag åt lunch med familjen, spelade in en Reel med pappa, jobbade med Johanna och hängde hos Emma inpå småtimmarna i lördags. Vi lagade hemgjorda dumplings och hade musikquiz (när jag väl startar ett musikquiz vill jag ALDRIG sluta!) 😅 En härlig mix av livets goda helt enkelt – och det ser likadant ut denna vecka!

Måndag: Hann knappt starta igång dagen innan det blev kväll! Däremot har vi hunnit med podd-inspelning, inköp av rekvisita samt fotografering av skönhetsprodukter åt vår kund, förberedelser inför morgondagens viktiga workshop med vår nya kund och en hel del annat! Nu väntar veckans höjdpunkt: Farmen!

Tisdag: Halva dagen är avsatt åt vår workshop som handlar om Instagram (som jag älskar!). Vi ska prata om strategi, innehållsproduktion och en hel del inspiration. Därefter blir det diverse arbetsuppgifter innan kvällen helt och hållet vigs åt ett efterlängtat restaurangbesök på Etoile som har en stjärna i Michelinguiden!! Kommer helt klart skriva mer om det efter imorgon!

Onsdag: Det omtalade Eskilstunabesöket kanske äntligen blir av (om vädret är på vår sida!). Utöver det har jag inga planer, om vi bortser från Farmen och Sveriges Mästerkock såklart 😉

Torsdag: Fotografering, lunch med kund, möte och naprapatbesök står på schemat!

Fredag: Vi har en uppstartsworkshop på tre timmar med en kund som vi ska göra en sociala mediestrategi till! Ett perfekt slut på arbetsveckan med andra ord!

Lördag-söndag: En helt oplanerad helg! Då blir det fler Reels, tid med familjen och kanske en Harry Potter-film! 🙏🏼

Hoppas ni får en fin vecka! 🥰

Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Låter som en fullspäckad men rolig vecka! 🥰👌🏼

nouw.com/sofilagerback
Instagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstroms