Kontorslooken efter semestern

Innehåller affiliate-länkar

Blogginlägget innehåller annonslänkar

lila-sidenkjol-lila-smockat-linne

Dag två på kontoret efter semestern känns precis lika bra som den första och idag är dessutom min älskade syster och medgrundare Johanna på plats! När vi startade kommunikationsbyrån Vass Kommunikation år 2015 var vi två nyinflyttade ekonomer i Stockholm utan kontaktnätverk inom varken näringslivet eller kommunikationsbranschen. Vi fick ofta höra att det är svårt att starta en kommunikationsbyrå utan ett kontaktnätverk och erfarenhet inom branschen, men vi valde att bortse från det och så här i efterhand kan vi konstatera att det var helt rätt för oss. Hårt slit, mod och kärlek till vårt arbete har tagit oss dit vi är idag och jag är glad över att vi vågade ta steget!

Skratt, konflikter, euforisk lycka, sjukhusbesök, fyra olika kontor på fem år, flertalet anställda, uppsägningar och välkända kunder. Vilken resa vi har gjort och fortfarande gör! Att driva företag är minst sagt en berg- och dalbana och nu kommer ni få hänga med på den åkturen! Jag kommer att dela med mig av framgångar och utmaningar som egenföretagare men även lärdomar och insikter. Nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

johannaengstroms,
En resa jag vill fortsätta på 😃
helenaengstrom
helenaengstrom,
Vi har många härliga år framför oss 😍
nouw.com/helenaengstrom
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Men så grymma ni är!! Ska bli så kul att följa er resa, man älskar ju powerbrudar!! <3
nouw.com/cassandraharaldsson
helenaengstrom
helenaengstrom,
Åh, stort tack för pepp!! 😍
nouw.com/helenaengstrom
Instagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstroms