Bakom kulisserna på vår filminspelning

Fredagen bjöd på en otroligt händelserik och intensiv dag med filminspelning inför vår lansering! Vi hade två proffs vid vår sida; filmproducenten Elin Nylund samt hår- och makeup-artisten Jessica Wahlgren. Det gjorde att vi kände oss trygga redan från start! Vi har arbetat med Jessica tidigare och är supernöjda med hennes resultat! Det var första gången vi träffade Elin, men absolut inte sista – hon är grym och vi har länge inspirerats av filmerna hon publicerat på sin Instagram! Det var ett lätt val när det föll på vår egen lanseringsvideo.

Vi tillbringade dagen på Scandic Downtown Camper där vi hade bokat deras Master Suite, vilket var perfekt då vi kunde bli sminkade och förvara våra kläder där. Sedan har hotellet fantastiska öppna miljöer som vi också fick filma i – stort tack för det Scandic!

Johanna och jag hade tre olika outfits var, som vi självklart hade synkat för att matcha varandra! Kläder är ett av våra stora intressen och man kan nästan tro att det är en klädkollektion vi ska släppa – för så mycket gillar vi det! Det var svårt att begränsa sig till tre outfits – men vi är väldigt nöjda med resultatet!

Klockan 8.00 kom Jessica för att fixa hår och makeup och vid klockan 10.00 var det dags för filminspelning med Elin. Jag ska erkänna att jag var måttligt nervös inför filminspelningen, just för att jag verkligen vill att det ska bli amazing. När vi väl satte igång slappnade jag av för att återigen bli nervös när vi var klara! Det var så mycket jag ville hinna med på dessa två inspelningstimmar, men vi hann med hur mycket som helst så det bör räcka. Vi är riktigt effektiva när vi är igång (men nästa tillfälle ska vi boka in fyra timmar för att inte behöva stressa lika mycket).

Vi är väldigt nöjda med vår location och ser fram emot att se resultatet – den 12 oktober är det lanseringsdag!! Då publiceras filmen men innan dess kommer ni få se sneak peeks!

Det är extra roligt att jag lyckades ta dessa bilder när jag bara skulle fotografera "på låtsas" för filmens skull. Min syster är smart, härlig, rolig, kompetent och SNYGG! Hon går igenom något riktigt tufft just nu och jag är otroligt imponerad av hennes insats i fredags!! Vårt företag vore ingenting utan dig Johanna! ❤️

Gillar

Kommentarer

Instagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstromsInstagram helenaengstroms