Header

Okay venner, trist emne men sadly enough sker det for os alle; vores toge/busser bliver aflyst, og rejserne bliver lange og kedelige.

Så sent som i går oplevede jeg at misse mit egentligt planlagte tog, hvorefter det næste blev aflyst, og så stod jeg ellers bare der og så dum ud i styrtende regnvejr og tordenvejr så det buldrer (ikke fedt), med en 1,5 time lang togtur hjem udover de 20 minutters forsinkelse. Uden nogen form for underholdning andet end min mobil - wuhu.

Meeeen inden vi kommer for godt igang fik jeg endnu en idé (dem er jeg fuld af - dog er ikke alle lige gode). Den her tænker jeg faktisk, er nok så genial.
Herunder får I en løsning til, hvad I kan lave på de lange ture, hvad I kan lave mens I venter på jeres næste tog eller andre små sjove ting angående DSB.

Enjoy the reading ❣️

Hvad kan jeg lave, når mit tog er forsinket?

Uhh, godt spørgsmål, her kommer mine bedste forslag:

- smut på café hvis der er en i nærheden og mere end 20 min. ventetid til næste tog.
- nup noget lækkert fra 7-eleven eller en anden fødekæde (hvorfor ikke stå og nyde noget lækkert imens?)
- gå en lille tur i område, men husk at holde øje med hvor du går, så du kan finde tilbage (sæt evt. et ur på din tlf. så du ved, hvornår du skal være tilbage).
- sæt sig et sted og hør noget musik/vær på telefonen.
- ring til en ven/veninde og snak med ham/hende indtil toget kommer.

Min togtur er simpelthen så laaaang *gab*. Hvad kan jeg lave?

Ja. Togture kan virkelig føles lange - især hvis man ikke har noget at lave.
Sååå her har jeg nogle råd til, hvad du kan lave på en lang togtur:

- hør musik og kig ud ad vinduet (musikvideo mood).
- sov.
- se noget Netflix, måske har du streamet en god serie hjemmefra?
- læs dagens avis, der ligger altid aviser på sæderne, hvor der står alt muligt spændende i hver dag (bla. horoskoper, så du kan se, hvordan din dag bliver).
- læse en god bog.
- være på de sociale medier.
- løse kryds og tværs
- løse Sudoku

Har du andre så tips fra DSB?

Det kan du tro! Jeg har ikke mange, men et par stk kan jeg da godt hamle op med:

- der er wifi i toget, så hvorfor ikke logge sig på og få udnyttet gratis adgang?
- sørg for at streame noget Netflix hjemmefra, så du kan se det på mobilen uden at bruge data (det smart!).
- du kan tracke hele din rejse på Rejseplanen, så du kan se, præcis hvornår dit tog ankommer på den ønskede station.
- hav altid høretelefoner med, så kommer man aldrig helt galt i byen.

Kære læsere, det tror jeg faktisk var det.
Nu håber jeg aldrig, at I keder jer på jeres togtur igen.

Hav det godt indtil vi ses igen,

Mange hilsner,

Helena C Rasmussen

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heey,
Fandt lige ud af noget sjovt her forleden. Jeg sad og scrollede mine opslag igennem, og fik så talt mig frem til, at jeg har skrevet 9 indlæg - og mit næste altså ville være det 10.

Da dette er mit 10. opslag på bloggen, tænkte jeg "hvorfor ikke lave et '10 facts om mig' opslag, da bloggen jo handler om mig og mit liv.
Så her får I chancen for at lære mig en smule bedre at kende - bliv nu ikke alt for skræmt ;)

1. Jeg fylder 16 her om lidt over en uge (Jubii)
2. Jeg har spillet guitar i 4 års tid nu og reddet siden jeg var 4 - holder dog pause nu, årsagen kan jeg skrive om senere.
3. Jeg eeeeelsker mad, hvilket godt kan blive lidt problematisk en gang imellem.
4. Mit yndlingsfag i skolen er dansk.
5. Jeg hører næsten hele tiden musik - det har jeg altid haft for interesse.
6. Jeg kan godt lide at rejse, specielt til varme lande med palmer og swimmingpool.
7. Jeg har medvirket i et tv program hos DR.
8. Hvis jeg skulle kategorisere mig selv inden for en teenagertype, ville jeg nok vælge den dovne (:
9. Min yndlingsfarve er sort - også selvom det ikke er en farve.
10. Jeg er VILD med at blogge.

Det var 10 små basic facts u needed to know about me (Gud det var egentlig en ret nice titel).
Men som sagt håber jeg, at I har lært mig en smule mere at kende, og ellers kommer I forhåbentlig til det senere i mine kommende opslag.

God dag til jer!

Mange hilsner

Helena C Rasmussen

Likes

Comments

Heeey! Så her forleden sad jeg på en sten ude på en mark (meget idyllisk) og lyttede sange igennem på min playliste `bedre end chokolade` (genialt navn btw) på Spotify og fik en idè.

Da det kan være super svært at finde gode sange, når de nye hits er ved at blive til gamle, kedelige hits fordi man har hittet repeatknappen for mange gange, har jeg derfor fået den brilliante idè at skrive et indlæg om mine top 18-hits lige nu.
Formegentlig er mange af dem nogle, som I ikke allerede kender til i forvejen, da det helst er sange, som ikke er på top 50 – dem har man hørt en million gange. Men der vil stadigvæk være nogle af de kendte på, formegentlig dem, jeg bare ikke kan få nok af, haha. Jeg forguder de her sange, de er meeega gode.
Så lad og bare springe ud i det, her kommer de (i uvilkårlig rækkefølge):

 • 1-Jealous – Faustix
 • 2-Location – Khalid
 • 3-Sunset Lover – Petit Biscuit
 • 4-ILYSB – LANY
 • 5-Inferno – Hechmann
 • 6-Unsteady – X ambassadors
 • 7-Whippin - kiiara
 • 8-Your Shirt - Chelsea Curtler
 • 9-I like me better - Lauv
 • 10-XO TOUR lif3 – Lil Uzi Vert
 • 11-Saved – Khali
 • 12-Cecilia – Andreas Moe
 • 13-Lost – Frank Ocean
 • 14-Running with the wolves – AURORA
 • 15-Unforgettable – French Montana
 • 16-I min zone – SKINZ
 • 17-Finders Keepers – Mabel
 • 18-Phone down – Lost Kings

I KAN HENTE PLAYLISTEN MED ALLE SANGE NED HER

Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er med mig og SKINZ, men jeg eeeeelsker deres numre. De er for fede!

Er det ellers sådan, at I tænker ”Pokkers, jeg har ikke noget at høre” eller bare gerne vil udforske musikkens verden, har jeg, som skrevet længere oppe, oprettet en playliste på Spotify kaldet `bedre end chokolade`, hvor al min yndlingsmusik er på i øjeblikket - find den her.
Den bliver tit opdateret, så skynd jer at gemme de sange, I kan lide.

Håber det her opslag var jer nyttigt – er sikker på, at I kan lide mindst én af sangene herpå (især fordi det er meget blandet musik). I må meget gerne skrive, hvis der er en speciel sang fra listen, I er faldet for – eller måske 2,3,4? God lytning, vi ses.

Mange hilsner

Helena C Rasmussen

Likes

Comments

Hej igeeen,

Pyyh, tusinde tusinde tak for al den positive respons på mit tidligere indlæg med folkeskolen, alkohol og fester. Det er utrolig fedt at få så mange tilbagemeldinger med nogen, som har stået i samme situation og på den måde finder inspiration eller kan relatere til emnet - eller som bare synes, det er et fedt indlæg.
Så TAK til jer - er super glad <3

Nu til et lidt lettere emne: Valget efter folkeskolen

Er STX det rette for mig?

Iiiih det spørgsmål har jeg stillet mig selv mindst tuuuusinde gange siden sommerferien startede. Jeg har ellers altid været så sikker på, at det var det, jeg ville, men nu er jeg selvfølgelig kommet i tvivl.

Jeg ved godt, at det ikke er for sent at skifte mening, men problemet er bare – hvad vil jeg så ??
Jeg kunne herre godt tænke mig at arbejde med noget marketing/business eller noget i den stil, men det hører mere specifikt til handelsskole, hvilket betyder, at jeg skulle have valgt en HHX.
Min tanke er at komme igennem grundforløbet på STX de første 3 måneder og derefter kan jeg tage stilling til, om jeg vil skifte, eller om det egentlig er okay med en STX-uddanelse.
Det der bremser mig lidt mht. valget af gymnasie er 100% transport. Til Greve Gymnasium er der omkring 7 min på cykel – hvilket er ret luksus!
Hvorimod der til Køge Handelsskole (som så ville være mit alternativ) er omkring 45 min transport med det offentlige. I og med at jeg ikke er en suuuuper mega morgenperson, synes jeg, det er en smule nederen at skulle stå 45 min tidligere op for at nå et tog, der i øvrigt sagtens kan være aflyst og altså dermed i værste tilfælde kan ende med, at jeg kommer forsent.
Jeg snakkede dog med en veninde, som går på Køge Handelsskole og skal op i 2.G nu, som sagde, at hun simpelthen elsker det, og at transporten ikke er et problem overhovedet.
Det inspirerede mig en del, men jeg kæmper altså stadigvæk med tanken om at skulle endnu tidligere op om morgenen, skulle betale for vejen tur-retur og samtidig risikere at komme forsent (længe leve DSB).
Så jeg vil de sidste uger af sommerferien sidde nervepirrende på mit værelse og fundere over, om jeg har taget mit livs rigtige beslutning (just kidding, jeg kan kan altid nå at lave det om).
Men sidder helt klart og overvejer mine muligheder endnu en gang. Håber at jer der skal videre efter sommerferien har fundet ud af, hvad I skal.
Hav det godt derude indtil vi skrives igen,

Mange hilsner,

Helena C Rasmussen

Likes

Comments

Heeey,
Nu er det jo sådan, at jeg snart har fødselsdag (om mindre end to uger), og jeg er aaaaltid i tvivl om, hvad jeg skal ønske mig.
Meeen i år er jeg kommet min familie i forkøbet og lavet en lækker liste over ting, jeg synes er mega fede. Der er blandede ønsker, med ting som bla. er hype lige nu, must haves og generelt bare fede.
Håber det giver jer lidt inspiration – der vil helt klart komme flere af de her opslag, da jeg løbende finder gode tilbud og fede ting på nettet, så stay tuned.
Jeg linker siderne ind under billedet, så I hurtigt kan finde dem - bare tryk på den teksten, så hopper der en hjemmeside frem med det samme.

Mange hilsner

Helena C Rasmussen

Likes

Comments

For mig blev folkeskolen bare til noget, der skulle overstås hurtigst muligt. Sådan havde det egentlig ikke altid været, da jeg plejede at gå rigtig meget op i skole og elskede at møde op hver dag og lave lektier derhjemme.

Jeg tror, drejning hændte, da vores klasse blev forandret, idet halvdelen af eleverne gik ud, samtidig med at der kom omkring 15 nye elever ind på blot halvandet år.
Det forandrer en hel klasse og det sociale samvær, og jeg oplevede desværre ikke at passe rigtigt ind i det nye miljø med fester, drugs og alkohol.
Så for mig var 7.-9. klasse et rent helvede, der bare skulle overstås. Jeg tror vel bare, jeg tænkte, at det nok skulle blive bedre og gå over af sig selv, men nu når jeg sidder her efter 9. klasse og kigger tilbage, fortryder jeg lidt ikke at have skiftet klasse i 7. da jeg fik tilbuddet (selvom jeg tvivler på, det havde været bedre i en anden klasse).
Det gik ud over mine karakterer og mit syn på skolen. Det var ikke længere sjovt at gå i skole. Jeg begyndte ikke at lave mine lektier og holde op med at følge med i timen. Skulle man arbejde 2 og 2 havde jeg aldrig rigtig nogen fast makker som alle andre ellers havde, da man valgte dem, som man lige snakkede godt med.

Nu er det jo sådan, at jeg snart fylder 16 og (stadigvæk ikke) drikker alkohol, hvilket for nogen forekommer utrolig sært og unormalt. Mit forhold til alkohol er ikke sådan, at jeg ikke kan tage 1 Sommersby og sippe på den en aften – jeg er ikke total anti-alkohol, ahah.

Dog er min mening den, at jeg som 16-årig ikke har et behov for at skulle fylde min krop med ting den ikke lige umiddelbart har brug for.
1- alkohol sætter sig liiiige på siderne.
2- det er skadeligt for kroppen i større mængder, og kan hurtigt gå galt.

Jeg har overhovedet intet imod folk, der drikker og tager til fester – det er deres sag. Dog vælger jeg selv at holde mig fra det, da jeg som sagt ikke føler noget behov for at starte med det i så tidelig en alder. Det har så mundet ud i, at jeg aldrig er blevet inviteret til nogle fester eller arrangementer med folkeskoleklassen hvilket var ensbetydende med ikke at være en del af samholdet. I starten var det lidt hårdt at blive holdt uden for fællesskabet, men jeg fandt hurtigt andre ting at lave og ander venner at være sammen med.

Det var åbentbart så ”slemt” at mine lærere, på dimissionsdagen, valgte at fortælle mig, at det er okay at slå sig løs, og at jeg altså skal huske at have det sjovt engang imellem. De skulle bare vide hvor sjovt jeg havde det – UDEN for skolen.
De påstod endda, at jeg altid sad og drømmede i timerne og JA – selvfølgelig sad jeg da og drømmede mig væk fra, hvad der engang havde været en god, stabil hverdag.
Det er ikke sjovt at sidde med 19 andre mennesker og føle, at der ikke er èn eneste, man kan snakke med eller relatere sig til.
Det eneste snak der var i frikvarterende var om på fester, druk og mennesker jeg ikke anede, hvem var. Ergo kunne jeg altså ikke engang snakke med dem.
Og trust me, det var ikke fordi, jeg ikke prøvede. Jeg spurgte ind. Flere gange. Også mht. Fester og arrangementer med klassen. Men hver gang blev jeg afvist med ”du er jo ikke sjov at være sammen med – du drikker jo ikke”.

Så jeg gav op. Jeg gad ikke at prøve mere. Det endte med, at jeg ville have så lidt med skolen at gøre som muligt. Jeg lavede ikke lektier derhjemme, da det mindede mig om at sidde i klassen alene og utryg. Det mindede mig om, når jeg sad i frikvarterene og hørte musik for mig selv og ventede på, at timerne begyndte igen, så jeg kunne komme hjem.

Når så jeg kom hjem, var humøret helt i bund og jeg var altid trist og nede. Jeg kan hilse og sige, at det på ingen måde er fedt!

Men så begyndte jeg som sagt at få øjnene op for andet end skolen og begyndte at gå til koncerter. Her mødte jeg en masse fantastiske mennekser, som nu er nogle af mine bedste venner, og jeg har et super fedt socialt liv med koncerter, aftaler og ture til København.

Jeg glæder mig mega meget til at starte på en frisk på gymnasiet og håber på, at jeg kan nå at catche op på alt det stof, som jeg har misset i folkeskolen.

Det her er ikke et opslag med fokus på hvor skidt folkeskolen kan være, men blot en lille reminder om, at man altså sagtens kan have det skide sjovt og være sig selv uden at skulle føle sig presset til at falde ind i et evt. miljø, som man ikke har lyst til at være i.
Der findes en udvej - jeg fandt en, så kan I også.
Tak fordi I gad læse med,

Mange hilsner

Helena C Rasmussen

Likes

Comments

Heeej igen,

Så er jeg kommet hjem fra en dejlig tur til Skagen med veninderne og familien. Det var virkelig hyggeligt.

Vi boede sådan midt i byen, så hvis vi ville ind til centrum, skulle v blot gå 100 meter ned ad vejen, og så kom butikkerne og restauranterne.
Jeg må være ærlig og sige, at hvis man er til storbyer og kendte butikker, er Skagen ikke et sted, man ved første tanke ville foreslå. Butikkerne er specielle, klubberne er nærmest ikke-eksisterende, og de unge er ikke til at finde.
MEN når det er sagt, vil jeg lige pointere, at det giver Skagen sit helt eget flow og charme. Det kan godt være, det virker gammeldags, men det har helt klart sin effekt.

Mens vi var dernede, lavede vi den sidste aften en musikvideo til en ny sang fra Page Four, som ville komme ud om natten. Jeg linker den med i opslaget her (Det skal lige siges, at den er lavet 100% for sjov, aha)


Ristorante Firenze

Den sidste aften spiste vi en afskedsmiddag på en italiensk restaurant inde i byen.
Ærligt talt var servicen ikke specielt tiltrækkende. Tjeneren hilste ikke på os, men spurgte blot, om vi havde fundet ud af, hvad vi ville have at spise.
Ærligt talt virkede det mere som om, han bare var træt og ikke gad være på arbejde.
Derudover kunne inden tjenere dansk, så der var svært at forstå hinanden. lettere irriterede blev de også, når man spurgte ind til menukortet eller havde andre spørgsmål.
Jeg vil væde med, at han ikke en eneste gang trak på smilebåndet - bare lidt (gad vide om han ved, hvordan man gør?).
Maden blev serveret, og den var i det mindste super lækker. Jeg bestilte lasagne, som I kan se på billedet nedenunder.
Portionen var ret lille, men man fik også ret hurtigt nok, så det passede egentlig fint.

Alt i alt ikke en restaurant, jeg har lyst til at besøge igen, men det var fint, da vi var der. For mig betyder betjeningen en hel del, når man er ude at spise. Det er en del af oplevelsen.
Dog var maden rigtig lækker, så derfor får den 2 ud af 6 stjerner.

★★☆☆☆☆

Skaw Bowling

Næste sted hedder Skaw Bowling.

Det var simpelthen en af de bedste mad- og service oplevelser, jeg længe har været ude for.
Det var ikke gourmet mad, men alligevel var det super lækkert - og man blev mæt!
Jeg kan lige love jer for, at der blev fyldt på med mad. Var der ikke flere pomfritter i skålene, blev der straks fyldt op. Blev sovsen halvkold, kom de nyt, lunt i.
Jeg siger jer, det var den bedste service. De var super glade og søde og meget imødekommende
.
Efter maden kunne man bowle inde i deres bowlinghal. Selve bowlingen haltede måske en smulte, da banerne var meget slidte og nogle gange gik i stå.
Derfor vælger jeg at give stedet 4 ud af 6.

★★★★☆☆


Det var kind of det for denne gang.
Jeg har masser mere at fortælle om, bla. et tip til steder, man bare SKAL besøge, når man er i Skagen, men det tænker jeg, jeg vil skrive lidt nærmere om i næste opslag.

Håber at I har haft en god uge ღ

Mange hilsner

Helena C Rasmussen

Likes

Comments

Ja, den er go' nok. En palme skulle man ikke lige umiddelbart tro, var til at se i "kolde" Danmark, men frygt ej, for jeg har fundet en strand til jer, der savner palmer tæt på.

På en strand i en by ikke så langt fra Skagen ligger en by kaldet Frederikshavn. Her er Danmarks formegentlig eneste palmestrand gemt, og jeg kan sige jer, den er flot!
Her er der også volleyball, minibar (pølsebar til de frokostsultne) og så selvfølgelig en lækker strand med palmer over det hele.

Stranden har er slags Hawaiiansk tema - det er super lækkert. Man tror nærmest, man er kommet til et andet land, for helt ærligt; hvem havde troet, der var palmer i Dk?

Der var også en del venner som spurgte, hvor stranden ligger, og hvordan man kommer dertil. Jeg tror faktisk, at der kører tog til Frederikshavn!

Så savner I palmer til jeres Insta eller syd-inspireret strand, er Frederikshavn en glimrende løsning.

Mange hilsner

Helena C Rasmusen

Likes

Comments

Hej everybody,

I morgen rejser jeg til Skagen i en uge sammen med 3 af mine veninder og min familie, og i den anledning vil jeg i dette indlæg lave en pakkeliste (lidt generelt til både skandinaviske ture, men også hvis man skal syd på).
Oven i det er det faktisk også et år siden, jeg sidst var på ferie i Skagen, så jeg vil også lige skrive lidt om, hvad vi lavede der og vedlægge nogle billeder.

Jeg ved ikke, om jeg får blogget super meget i løbet af næste uge, men jeg vil i hvert fald tage en masse billeder fra ferien og planlægge en kæmpe `Skagen tour-guide a la Helena`, hvor jeg guider jer igennem de bedste spisesteder, opholdssteder, strandplaceringer og meget mere.

Når man skal på ferie, er der nogle helt bassale ting, som man bare SKAL have med.
Nogle ting er måske ikke livsnødvendige, men kan alligevel være rare at have med. Det mest nederen, når man er på ferie er, når man har glemt noget derhjemme, så her får I simpelthen en praktisk skabelon til en pakkeliste, som man altid kan gå ud fra, når man skal på sommerferie (skal forresten også selv til at pakke nu, hihi).

Pakkeliste

Rent tøj og undertøj, evt. Hoodie, kjole, shorts, lange bukser, slap af bukser, T-shirt, lang trøje og en lidt finere trøje.
Tandbørste,
Papir og blyant/blok
Mobil + oplader
Computer + oplader
Kamera + oplader + SD-kort
Lommepenge
Høretelefoner
Bog
Solbriller

Jeg er jo selv meget glad for altid at have en bog med mig på ferie, da det er en god underholdning, og man samtidig holder hjernen igang uden for skolen.
Man kan evt. erstatte bogen med et kryds & tværs-hæfte eller lignende opg. som Sudoku eller andet.


Sidste år var jeg på visit i Blokhus i en uge sammen med min familie, min kusine og hendes far. Det var super hyggeligt, og vi fik set en masse af det nordlige Jylland.
Vi var blandt andet i spidsen af Jylland, hvor man kunne stå med det ene ben i Skagerak hav og med det andet i Kattegat. Det er et at de mere populære turistattraktioner i Skagen, og det er også et yderst fascinerende og ikke mindst smukt syn.
Jeg har desværre ikke billeder derfra, men det er klart en destination, jeg vil anbefale jer at besøge en dag, hvis I er betaget af strande og smuk natur.

Vi fik også besøgt en masse lækre restauranter. De var absolut gode, og jeg skal lige love jer for, at jeg vil smutter derop igen og denne gang anmelde de forskellige steder, så I ved lige præcis hvilke restauranter, der enten er økonomisk venlige eller generelt barer smager herrens godt.

Jeg glæder mig herre meget til en rigtig tøssetur med pigerne og ikke mindst til at skrive en masse fede indlæg om turen samt andre sjove ting.

Jeg håber, I har en fed ferie indtil videre,

Mange hilsner

Helena C Rasmusen

Likes

Comments

Hey igen!

I dag måtte jeg stå tidligt (suk) op for at tage ind til København med broder min. Destinationen hed Kompagnistræde nr. 19, 1208 København - også kendt som Comedy Zoo´s opholdssted.
Jeg havde i mandags fundet en begivenhed på Facebook om gratisbilletter til Brian Mørk showet, som skulle filmes og optages for senere at blive sendt med/i/på (?) C More i fjernsynet - tror vist, det er en streamingtjeneste.
Men som sagt startede det meget tidligt. Eller i hvert fald tidligt for en teenager, der har sommerferie og snildt kunne sove til klokken 11 om formiddagen, haha.
Showet startede klokken 10 og varede ca. 2,5 time inkl. 20 min. pause. Lige umiddelbart skulle man måske tro, at det godt kunne gå hen og blive en smule langtrukkent at skulle sidde i et varmt lokale med kameraer, der kører og en masse mennesker, som flittigt arbejder på at få det hele til at rulle, men jeg siger jer, det var sjovt.
Med 3 komikere i lokalet (Thomas Hartmann Anders Fjelsted og Ane Høgsberg som gæst), et friskt og humoristisk crew bag kameraet og et muntert publikum er det simpelthen bare en god cocktail.
Min bror Nicklas og jeg fik grinet godt igennem i de lidt over 2 timer, vi var der, og overvejede faktisk at komme tilbage til næste omgang kl. 13, men tiden gik, og vi måtte desværre vende snuderne hjemad.

Til jer der ikke ved, hvem Brian Mørk - eller hans show, er:

Brian Mørk er en skaldet, dansk standup-komiker, som fik succes helt tilbage fra 2002 - han har altså været igang med sin karriere i godt og vel 15 år!
Mest kendt er han for sit show, som stadigvæk ruller i folks tv, nemlig Brian Mørk Show.

Brian Mørk Showet går kort fortalt ud på følgende:

Programmet starter med, at Brian sidder på en stol i sit studie og skal udspørge publikum om, hvilke gæster, de godt kunne tænke sig, der kom.
Her rækker publikum skiftevis hånden op for at komme med bud. Buddene bliver samlet sammen, og efterfølgende skal 2 udvalgte komikere påtage sig en af de roller, der er blevet nævnt (i dag var det for eksempel flyvefiskere på det ene hold og amatør-arkæologer på det andet).
Resten af showet er baseret på et interview med komikerne, som altså har påtaget sin en anden rolle, hvor man hører om de sjoveste historier og ser de mest grineren ansigtsudtryk - der bliver ikke sparet på kreativitet og spontanitet her!

Det var simpelthen så sjovt at se og høre, og jeg er helt afklaret med, at jeg skal derhen igen i morgen for at overvære endnu 2 interviews med 2 nye mindst lige så sjove komikere.
Helt klart en oplevelse, jeg kan anbefaler jer!
Hvis I selv er nysgerrige efter at blive publikum hos Brian Mørks Show, kan I finde gratis billetter her, men der er kun shows til og med i morgen, så I skal være hurtige!

Håber at I har haft en lige så god dag, som jeg har,

Mange hilsner

Helena C Rasmussen

@metapic ​

Likes

Comments