Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är man ledig så är det faktiskt okej att ligga i sängen nästan hela dagen. Blev inte allt för mycket gjort, men hann iallafall med att kolla klart en serie!
Vilket för mig är rätt nice då jag har tid för dom andra!
Fixade maten tills babe kom hem och efter att vi ätit så åkte vi till hjorten för att fiska! Blev ingen fisk men vi var nöjda ändå!
Superdupermysigt verkligen!

Likes

Comments

Startade gårdagen med ett 7-16 pass på jobbet! Var rätt så trött men det gick väldigt bra ändå!
Babe hämtade mig efter jobbet, tog en sväng förbi systemet och affären då det vankades festligheter.
Väl hemma så beställde vi pizza och låg i sängen ett tag och tjockade oss. Och efter någon timme så gjorde vi iordning oss och inväntade folket.
Hannes bror kom först och efter det kom det ett helt gäng med olika människor! Roligt hade vi allt! Senare på kvällen gick vi till en ny bar som har öppnat där vi spelade biljard och drack!
Det är så himla mycket roligare att dricka och spela biljard eller pil eller liknande än att bara sitta på en bar och dricka. Kvällen blir ju tusen gånger mycket roligare!
Vi kom hem typ vid 2 inatt och la oss nästan direkt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Första och absolut inte sista gången jag åker på gatebil. Det var bland det roligaste jag har varit på, speciellt med dessa fina människor. Vi åkte dit på fredagen, vädret just då var väl inte så roligt men det gick över och resten av helgen var det fantastiskt väder. Första kvällen kunde ju slutat bättre, men skitsamma jag är lika glad för de. Vi drack och kollade på när bilarna driftade och sedan drack vi ännu mera och sedan gick vi till scen där det var någon som spelade och tjejer som dansade. Det var fullt ös. Påvägen tillbaka till campet så träffade jag en gammal vän som jag inte har träffat eller pratat med på 6år. Så det var roligt att snacka lite. Väl på campet så är jag för full för att ens kunna stå, jag kravlar i gräset och spyr som en liten gris. Men roligt hade jag banneme.
Dagen efter var väl inte lika rolig, vaknade vid 7 tiden och kalvade, och hela den dagen mådde jag piss. Men kunde ändå njuta av däckröken och bilarna som driftade. Söndagen var bättre men jag mådde inte bra fullt ut, under dagen så åkte vi hemåt. Tackar alla fina människor för en superbra helg!

Likes

Comments