Hei!

For nokon dagar sidan låg det ein overrasking i postkassen, nemleg ein ny bok full av nye oppskrifter på ulike figurar. Andre ville kanskje ha brukt pengane dei fekk til jul på andre ting, men eg brukte dei på ein ny bok til meg sjølv. Eg kunne ikkje ha vore meir nøgd!

Eg hadde lenge vurdert om eg skulle bestille den eller ikkje, men eg angrar ikkje eit sekund på at eg gjorde det. Den passar perfekt til meg som elskar å hekle figurar! I boka er det 35 forskjellige oppskrifter på alle slags type dyr og figurar som sagt. Desse oppskriftene er skikkeleg enkle å følgje, man trengjer ikkje å ha så god erfaring med hekling frå før av sånn eigentleg.

Dama som har skrevet boka oppdaga eg på Instagram. Profilen hennar har inspirert meg lenge og eg har bare gått å venta på den dagen ho skulle gje ut sin eigne bok. Etter mange månader med venting skjedde det heldigvis, godt er det. Ho seier sjølv at ho lenge har vurdert tanken, men har alltid vore usikker på om ho har hatt tid til det. Etter at heile familien overtalte henne, gjekk ho med på å skrive ein bok. Ho blei så nøgd med resultatet, derfor lover ho at det kjem mange fleire bøker i framtida. Dette gleder alle som elskar hekling som det eg gjer!

Eg har ikkje fått laga nokon av figurane enda, men eg lover at det skal lagas 35 nye figurar og dyr i løpet av våren. Eg gleder meg!

Til dei som ynskjer å kjøpe boka så finnast den i alle bokhandlar, og den finnast i mange forskjellige språk. Den anbefales på det sterkeste!

- Camilla ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

Som mange av dere sikkert har fått med dere så er det en jente på 15 år som sitter bak skjermen å skriver til dere akkurat nå. Det er sikkert mange som mener at det er rart å hekle når man er så ung, men i en alder av 12 år ble jeg avhengig. Hva er liksom rart eller feil med det? Jeg får ofte høre at jeg er en ordentlig bestemor osv, men det ser jeg på som litt positivt sånn egentlig. Gleden jeg får hver gang jeg plukker opp garnnøste med heklenåla i kan nesten ikke beskrives. Jeg merker at jeg ikke bare gleder meg selv hver gang jeg hekler, men jeg gleder også de som kommer til å få de ulike prosjektene mine. Dette er det jeg elsker med hobbyen min!

Det jeg som regel pleier å hekle er ulike typer figurer. Det går som regel i ulike typer dyr som vi kjenner til, men jeg lager også ulike typer figurer som jeg ser på filmer og andre steder. Utenom dette så hekler jeg ting jeg enten ser bilder av på nettet som jeg liker eller det folk spør om jeg kan hekle til dem. Vi kan si det sånn at folk på min alder tjener litt penger av og til på å gjøre ulike ting hjemme, mens jeg tjener de ved å hekle ting på bestilling.

Mange spør meg ofte hvorfor jeg liker hekling, og jeg får liksom aldri gitt folk noe konkret svar. Jeg vil jo si at hekling er en perfekt hobby for de som liker å bruke hendene sine og få flotte resultater ut av det man har brukt tid på. Når jeg sitter å hekler så tenker jeg ikke på noen verdens ting, det er det jeg liker så godt med denne hobbyen. Etter lange dager med masse skolearbeid og lekser så er det utrolig godt å vite at når man kommer hjem så ligger hekletøyet klart til bruk.

Mange mener at det kanskje er rart å bruke fritiden på å hekle, men for meg så er det akkurat det samme som at folk spiller dataspill. Det høres kanskje usannsynlig og rart ut, men det er faktisk helt sant.

Jeg håper at mange av dere der ute kommer til å følge med på bloggen videre, kanskje dere også blir ´´heklagale´´ som jeg liker å si. Fremover så kommer jeg til å dele forskjellige tips, oppskrifter, og en del bilder med dere. Håper dette kan inspirere mange, ikke bare voksene, men også unge. Husk at det ikke er noe aldersgrense her!

- Camilla 

Likes

Comments