En dag satt jeg å tittet rundt på nettet etter noe å lage, og jeg kom over disse flotte sokkene(orginalbilde i midten), og jeg forelsket meg med engang i disse! Som dere da sikkert skjønner så er det jo dette ikke mitt design, men noe jeg fant på Drops sine sider. Jeg legger ved lenken nederst på siden!

Til disse sokkene så har jeg brukt Tynn Merionull og dobbel tråd, som samsvarer med oppskriftens garntykkelse.

Sokkene var veldig enkle å hekle, og når man først kommer inn i en rytmed med både fot og leggdel, så går det som en lek! Jeg brukte ca 4 timer pr sokk!

Håper dette er litt inspirasjon til noen andre der ute, og gleder meg til å se andres versjoner av disse sokkene! Jeg vet at jeg skal lage en litt annen variant av denne nå snart!

Likes

Comments

Så her kommer mitt første innlegg på denne bloggen, ett av mange fler! Som skrevet litt i beskrivelsen om heklehjørnet, så blir jeg å legge til oppskrifter og bilder, og ofte linker til oppskrifter. Mitt aller første innlegg blir ett pannebånd med knapper.

Jeg var nylig i Tromsø og besøkte familien, og da ville min lillesøster ha ett rosa pannebånd. Så da var det bare å finne frem garn og krok.

Pannebånd med knapper:

Garn: Rosendahl fra Europris
Pinne: 8 mm
Knapper: 2 stk rosa knapper fra Bundingen (en butikk i Tromsø)

Oppskrift:

Legg opp 10 masker med dobbelt garn fra Rosendahl på pinne 8.
Snu med 1 lm, og hekle 1 fm i hver m ut omgangen, men hekle bare i det bakre ledd på masken.
Hekle slik hver omgang i bakre ledd helt til du når ønsket lengde.
Hekle knappehull slik: 1 lm, 1 fm i neste m, 3 lm, 1 fm i de 3 neste m, 3 lm og 1 fm i de siste m.
Hekle en eller to omganger til med fastmasker for at det skal se pent ut.

Legg endene av pannebåndet over hverandre, slik at 2 rader dekker over. Sy fast knappene i den delen uten knappehull, sy sammen hele pannebåndet slik at det ikke går opp når det brukes.


Jeg håper at du forstår oppskriften, hvis ikke er det bare å sende meg en melding så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan! :)Likes

Comments