Hade på mig en croptop från Zara och byxor från Vero Moda.

Hej på er!

Igår, alltså den 23 april, så fyllde jag 18!! "Känns" ganska sjukt faktiskt, blir liksom leggad på energidricka med jämna mellanrum...

I alla fall så vaknade jag relativt tidigt, runt 9-tiden. Blev efter ett tag uppvaktad av mamma och pappa med lite sång och en present, min dator jag numera skriver på!! Är SÅ himla glad och tacksam, det har verkligen varit ett önsketänkande med att ha en dator haha.. :) Frukost blev croissanter, jordgubbar, en smoothie och ett glas mousserande, LYX!

Dagen flöt på vidare med att jag och mamma drog in till stan och åt lunch på Boquerian i MOOD gallerian. Var supergott och fick även dricka mitt första lagliga glas cava, blev dock inte leggad så blev lite besviken haha :( Det var tapasmat och vi beställde in tre/fyra mumsiga smårätter att dela på. Älskar verkligen att man beställer in flera olika rätter och inte äter sig supermätt på bara en rätt. Tapas is good.

Kom hem runt 16, switchade om och förberedde inför min tjejmiddag! Tjejerna trillade in runt 18-tiden och vi började med en fördrink.

Bjöd sedan på buffe och den blev väldigt uppskattad vad jag hörde i alla fall ;) Vi snackade, åt, öppnade presenter och hade det trevligt och senare in på kvällen kom lite fler folk och firade mig! Kvällen tog slut runt 1:30 och jag låg i sängen redo att sova en timme senare.


Summa sumarum blev min födelsedag väldigt lyckad! Hoppas det vuxna livet forsätter på samma spår haha. Min familj och mina vänner är de bästa! TACK!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Sara heter jag och bor norr om Stockholm, antar att ni som hittat hit känner mig men för säkerhetsskull kör vi en liten kort beskrivning av mig!

Heter som sagt Sara och har precis fyllt 18 år. Går andra året på gymnasiet och spelar innebandy på fritiden. I framtiden vill jag resa men att tänka på framtiden ger mig ofta mycket ångest. Mer om det i ett annat inlägg.

Har tidigare haft några bloggar som jag gett upp på efter en vecka så jag hoppas det går bättre den här gången!


Kommer skriva om allt möjligt här är tanken, vill dela med mig av mina åsikter och upplevelser helt enkelt! Jag hoppas att det blir intressant och att ni fortsätter kika in här.


Tänkte avsluta detta första inlägget nu, så hörs vi i ett annat!

SES!

Likes

Comments