Är fortfarande i chocktillstånd av konserten i lördags. Har verkligen varit The Weeknds största bebe sen 7år tillbaka. Äntligen fick jag se honom live och oboy har inga ord. Hans uppträdande röst allting var perfekt. Och på toppen av det tog han ut Belly, NAV, 6LACK, Rae Sremmurd och DRAKE!!!!!!
Inga ord för konserten, det var fantastiskt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Folk börja åka hem denna helgen och nästa. Lite sorgligt men dags att åka hem.
Vill ej hem är glad och lycklig här med dessa människorna, Malmö är drygt.
Folk vill bara ont, allt handlar om tävling utåt, människor bryr sig för mycket om bajs, alla har samma äckliga mentalitet. 

Malmö är waste. 

Men min familj bor där enda anledningen till att man kanske ytterst lite vill hem.
Ajja senaste dagarna har det varit tacos brunch och myskvällar, igår hade vi överraskningsfest till Sofia&Loic för de åker.
Stack hem försökte sova så tidigt som möjligt för vi skulle på äventyr denna morgon men icke sa Nicke. The weeknd ikväll.

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan, vaknade tidigt tog mig hit trots denna jobbiga allergin. Vad säger dem då?
Inställd.
Kl är jävla 8.30 och jag är irriterad.
Anyways, dessa dagarna har jag softat ihjäl med filmer nätter på rooftop och ätit gott.

The weeknd konserten är på lördag och jag är så himla taggad och glad. Kan inte förstå att jag äntligen ska få träffa honom...
Efter det som hände i Manchester så är man super nojig men det lär bli bra.
Vädret här håller, och jag ska hem arg nu.

  • Toronto

Likes

Comments

Dagarna går så fort fan trodde att jag bloggade igår haha.
Onsdagen var det grillfest med 27 grader jag var gömd klarade inte solen Fyfan. Det var en riktig skön kväll, fick mig att inse att detta livet är hur underbar som helst. Mat drinkar musik sköna människor utsikt. Perfekt.

Torsdagen var lika svettig om inte svettigare men det var mer en chilldag åt lunch med tjejerna umgicks med Stella världens roligaste mops och så filmer kollade vi på.

Idag var det inte mer än att vi testade en italiensk restaurang för lunch sen gick jag hem städade lite kollade på The blacklist och tog en nap. Vaknade tog på mig och begav mig till resterande. Vi skulle till en bar med massa spel men vi slutade upp på en resturang för mat istället så klart. Inget mer med denna fredagen få se vad som händer denna helgen. Hoppas ni har tagit vara och njutit av vädret där hemma, ill be back soon.

Likes

Comments

Vädret här är taaamaam!!! 28 grader klar sol kalla mig Linda Svettlana.
Planer för denna veckan är väl skola massa grillfester stranden njuta av livet som alltid och inte bry sig om något annat än alkohol.

Likes

Comments

Nu när alla besök är slut så är jag kvar lämnad här ensam i min stora säng. Min sista månad här nu. Och nej jag är inte så jätteglad över det, men tillbaka till verkligen.
Är halvdöd just nu för denna pollen har verkligen lekt med mitt liv. Så lite bilder och så lovar jag er att jag ska uppdatera så mycket som möjligt om mina sista veckor här!

Likes

Comments

Så ett par dagar efter mina vänner åker hem så blir jag bortskämd igen.
Mina vänner härifrån hade sagt till mig att vi skulle käka lunch hemma hos mig allesammans och att jag skulle vänta hemma för de skulle komma med mat. Så lilla jag sitter och väntar, timmar går magen kurrar irritation dyker fram.
Äntligen knackar nån på dörren och jag var helt redo för att ge de varsin utskällning. Jag öppnar dörren med ilska och vem står där under regnet helt glad? Jo min pojkvän.
Knäppisen har inte svarat på jävla sms på en hel dag och ja tro mig Linda var arg. Men där stod han helt glad och sa surprise. Tydligen har mina vänner och min stora syster varit delaktig i detta och haft hemligheter utan mig....... tack

Likes

Comments

Så ni undrar säkert vart jag tog vägen va?
Ska berätta till er om mina senaste veckor.

För två veckor sen kom en av mina äldsta vänner hit på besök och gissa då vem hon tog med sig utan att jag visste någonting?
Jo min bästavän, Innas.
Så hon kom och överraskade lilla mig.
De stannade i 9 dagar, vi försökte göra allting men såklart är de lite svårt tanken på hur stor Toronto är som stad. Men vi gjorde det mesta, och ja det var hektiskt men rolig och förhoppningsvis gjorde jag ett tillräcklig bra jobb för att de skulle njuta och ha kul.
Vi kör på bilder istället!

Likes

Comments

Så ni undrar säkert om jag lever efter min hemska sjuka vecka. Jo tack jag lever behövde ba dö ut lite innan min resa.
Denna helgen var fantastiskt, besökte min favorit stad min älskade NYC.
Har inga ord hur mycket jag älskar den staden, hade jättekul.
Det blir bildbomb istället för text.

Likes

Comments

Feber halsfluss migrän och halv död, det är lindas status just nu.

Likes

Comments