Header

kan inte fatta det, jag äger min första motorcykel. hur coolt? en gammal en, men vad gör det? dags att ta tag i teorin så jag kan köra sen när den är klar 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Farväl morfar, vi älskar dig <3

Idag somnade morfar in efter 3 omtumlande och otäcka veckor. För 3 veckors sedan var han helt och hållet sig själv, han berättade om motorcykeln jag ska köpa av honom och han berätta också att han satt i bilen på väg upp på ett sjukhus besök. Det ingen av oss visste var att han aldrig mer skulle komma ut där i från.

Han gör det han ska göra på sjukhuset, någon slags check på sin hjärtapparat och även ett special bad han bokat tid för. Väl på sjukhuset börjar han bli lite dålig, vilket utvecklar sig till en jätte kraftig lunginflammation. Så han blir kvar på sjukhuset och bara en vecka senare har han riktigt kämpigt med andningen. Efter två veckor blir han allt sämre och vi bestämmer oss för att åka ner och hälsa på honom. Mest för att få en bild av hur illa det är, och illa var det. Han varken kände igen oss eller kunde prata, det bara kommer mummlanden och osammanhängande meningar.

Besöket på sjukhuset kändes som ett farväl, ett farväl för evigt. Även om man på något sätt hoppades på ett mirakel. Men inget mirakel skedde, igår togs beslutet om att han blivit så pass dålig att alla hjälpmedel och maskiner som höll honom i liv skulle stängas av. Och idag, bara ett dygn senare somnade han in.

Hur kunde allt gå så snabbt? Hur kunde allt vara så bra den ena veckan och att han sen är död en annan? Jag är glad, lycklig och tacksam för tiden jag fått med min morfar, jag är glad, lycklig och tacksam för de minnen han har givit mig. Jag kommer minnas honom som en otroligt fin person och jag önskar honom all frid han kan tänkas få. Nu ska en resa upp till Norrland planeras för att sprida hans aska på samma ställe som hans tvillingbrors, äntligen efter ett helt liv blir dom återförenade. <3

Det är första gången i mitt 25åriga liv jag som förlorar en nära anhörig <3 Farväl min morfar jag ska putsa upp din motorcykel till minne av dig <3

Likes

Comments

Hon är så otroligt vacker min alldeles egna uppfödning, hon blir två år detta år och jag jobbar henne massor från marken. Hon kommer på inkallning, vi har påbörjar löslongering, hon är van vid sadel, kan snart backa på kommando och börjar lära sig puss. Hur coolt är inte det för en 2åring? det värsta är att mina känslor till henne växer när vi tillbringar så mycket tid tillsammans. Jag som har tänkt att sälja henne.. Hur ska det gå till?

och ja jag vet att man inte kammar hem några skönhets poäng så här vinter tid. Just denna kväll höll jag på att tappa tårna pga av kylan så fick i gråt panik byta skor med mamma. Från okej snygga kängor till jaa ni ser, mammas gummistövlar som får mig att fram stå som en äkta Sörmlandsk mupp.

Likes

Comments

Likes

Comments

HERRE MIN GUD VAD BEROENDE JAG ÄR AV KAFFE.. Igår gjorde jag en tandblekning och då är det kaffe förbud i 48timmar för att inte fräta sönder blekningen innan den sätter sig ordentligt. Den kommer liksom ändå sitta där i 2-3 år så visst vore det tråkigt att har en bruntand. Eller kanske blir det inte brunt utan mer en missfärgning? Skit sak samma, nu har jag kommit emot storabokstäver knappen 4 gånger på denna lilla text också.. herre min gud igen..

För er som undrar vad jag ska komma fram till så kan ni börja läsa här istället, för jo så här är det.. Varje morgon startar jag med 1-2 rätt stora koppar med kaffe. Sen tar jag oftast en kaffe efter maten. Och this is it på en vanlig dag.. Mamma kom i vanlig ordning in till mig för en gemensam frukost och hon är så gullig och drar igång kaffe. Det var då jag märkte det, suget, irritationen, saknaden.. Där satt jag med ett glasvatten och titta på när mammsen sörpla i sig morgonkaffet.

Väl på jobbet börjar Evelina brygga kaffe, det är första gången jag ens ser henne gör det.. Varför just idag? Efter lunchen började huvudvärken komma, jag har känt mig som en zombie så efter jobbet köpte jag glass kröp ner i soffan och kollade dokumentärer resten av kvällen. Faktiskt ända fram tills nu. Det var en perfekt kväll för en sådan tröttis som jag. Nya tag imorgon. 

PS. Hatar beroenden så nu ska jag passa på att vänja av mig.. Beroenden är äckligt.

Likes

Comments

​Idag ska jag fara iväg på två föreläsningar, först en i Flen eller Sparreholm (kommer inte ihåg vart) och sedan en i Nyköping.

Den första handlar endast om häst, hästföretagande och att knyta kontakter, den håller på i 5 eller om det var 6 timmar. Detta ska bli så roligt och spännande att jag tror jag spricker. Sedan åker jag direkt till Nyköping och träffar min släkt, min mosters man har ett uppträdande / Föreläsning / Seanse med ett medium som var med i det okända. Jag vet ärligt talat inte exakt vad det är jag ska på mer en att det var musik inblandat.. Kan bli spännande!?

Längtar såå mycket efter idag. Ska strax gå upp ur sängen och göra en super duper frukost​ och avnjuta den framför nyhetsmorgon. Åker om nån timme. ​​​

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments