Träning & Hälsa, Livet

Tro mig när jag säger att inspirationen ofta flödar fritt. Mobilen är fullsmockad med bilder och notiser, anteckningar med korta ord eller osammanhängande meningar om saker jag tänkt på, som jag skulle vilja (och kanske framför allt behöva?) skriva om. Men så sitter jag här. brain freeze.

Jag vill skriva om träning. Träning som inte är putande rumpor och återhållsamma dieter. Som inte berättar för dig vad som är nyttigt och hälsosamt, hur du bör leva ditt liv.

Att tjejer får vara starka, får äta hur mycket de vill och samtidigt skita i träningen när man känner för det. Att det inte behöver vara någon skam i något och ingen ska satan i mig dela ut pikar eller kommentarer om hur du lever ditt liv.


Jag vill skriva förtroendeingivande och faktamässigt om träning. Samtidigt vill jag inte att det ska bli wikipediskt. Inte massa klokskitande och faktarabblande bara för att (Tro mig när jag säger att vetenskap är något jag håller varmt om hjärtat och jag är allergisk mot hittepå-metoder och tjafsiga kosthållningar som vilar på lösa grunder....). Jag vill förmedla träningen på det vis som det tilltalar mig, och så det blev en av grundpelarna i mitt liv: genom en bas av vetenskap, tätt följt av en stegrande pyramid av mycket glädje och en skvätt sarkasm (pga sarkasm är kul) Inte som ett ångestframkallande måste.Ska det vara så svårt? Nä. Så nu ba gör jag det. Börjar skriva. Nu fan bara händer det. API GOES BLOGLIFE.


Jag heter Api (nä, ok. Jag heter inte det. Det är vad jag kallas. Men det får vi ta en annan gång.). Jag heter Amanda. Det här är min blogg om träning och liv i dess finaste och fladdrigaste form. Let's go.


Likes

Comments