Goodiebox - The Reflection Box

Annonse i samarbeid med Goodiebox


Hei dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg og kost dere masse <3

Jeg fortalte dere jo om et veldig spennende samarbeid som jeg har inngått, og det er nemlig med Goodiebox! Goodiebox er et genialt konsept, hvor du mottar en forundringspakke i posten hver måned med masse spennende produkter innenfor skjønnhet. Det er jo som å ha bursdag hver måned, for det du mottar er ikke noe tull! Her snakker vi om en boks fylt med egenpleie og den inneholder alltid fem til syv skjønnhetsprodukter. De utvalgte produktene er blant de meste populære, innovative og trendskapende merkevarene innenfor sminke, hudpleie og dufter. Det koster 199,- med frakt inkludert, og du er garantert å motta produkter for minst 650 kroner. Som regel er verdien høyere, men produkter til den summen er du i hvertfall sikret.

Da jeg oppdaget at produktene man får i Goodiebox'en enten er i fullsize eller i reisestørrelse ble jeg helt i ekstase! Man får med andre ord ikke produkter som er så små at de forsvinner, men ordentlige størrelser som både er praktiske og som man kan bruke over en lengre periode. Hver boks har også et tema som er skreddersydd både etter de ulike årstidene og som sikrer at man ikke mottar de samme produktene hver måned. Her er det med andre ord store muligheter for å finne en ny favoritt!


✨THE REFLECTION BOX ✨


Boksen jeg mottok denne gangen heter The Reflection Box og den inneholder produkter til en verdi av 1267 kr! Fire av de seks produktene kom i full størrelse. I boksen er det godbiter fra Masque Me Up, ModelCo, Lord and Berry,
Rituals, Figs and Rouge og James Read.


The Reflection Box inneholder


Sakura Body Cream fra Rituals
H2O Illuminating Tan Mist fra James Read
More Brows fra ModelCo
Pailettes Eye Pencil fra Lord & Berry
Primer Base fra Figs and Rouge
Bubbeling Sheet Mask fra Masque Me Up


Som dere ser så inneholdt The Reflection Box utrolig mange spennende produkter som jeg gleder meg masse til å bruke fremover. I helgen har jeg fått testet ut blant annet More Brows fra ModelCo og primeren fra Figs and Rouge, og jeg er så fornøyd! Disse to har blitt favoritter hos meg allerede, og jeg gleder meg veldig til å teste ut ansiktsmasken fra Masque Me Up. Denne har jeg hørt mye bra om, og jeg syns boblemasker ser så funny ut!

Goodiebox er jo helt fantastisk for oss som elsker å teste ut nye produkter. Plutselig dukker det opp en skatt som blir en favoritt gjennom mange år! Hvis du vil skjemme deg selv bort med en månedlig Goodiebox, så kan du gjøre det HER .


Liker

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
byanette
byanette,
så mange spennende produkter! Har inntrykk av at det er skikkelig kvalitet på goodieboxene 😊 nouw.com/byanette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229